Artikel Plaatsen

Breng hier uw artikel onder de aandacht!

10 regels voor mannen in pak

1. Los vandaag het stijlprobleem van volgende maand op.

Inderdaad, ook als er niets in uw agenda staat. “Zorg altijd voor een kant-en-klare outfit in de kast die u op elk moment kunt aantrekken.” Zegt Lauren Salomon, personal image consultant uit New York en auteur van Image Matters. Kies voor een traditioneel maatpak ,bijvoorbeeld een pennenstreep, met een keurig nieuw overhemd en de accessoires die bij u passen.

2. Verschijn op de juiste tijd wanneer u een bijeenkomst organiseert.

Kom vijf tot tien minuten eerder of, wanneer u niet heeft gereserveerd, vijftien tot twintig minuten eerder dan de afgesproken tijd, afhankelijk van de drukte in de gekozen gelegenheid. Dit adviseert Brian Curtis, co-auteur van A Gentleman Entertains. “Uw gasten hebben, voor bijvoorbeeld een lunch, slechts een uurtje tijd en willen dan niet een half uur op een tafeltje wachten.”

Als u genodigde bent: “Kom op de afgesproken tijd, ook als dat betekent dat u een extra rondje moet rijden of een blokje om moet.” adviseert Curtis. “Als u te vroeg arriveert zult u de leiding moeten nemen over de bijeenkomst, dit vereist besluitvorming die aan de gastheer overgelaten zou moeten worden.”

3. Toon uw nette horloge.

Wanneer het tijd is om deals te sluiten. “Draag een net horloge wanneer er belangrijke onderwerpen ter tafel komen.” aldus Lloyd Boston, stijlcorrespondent voor NBC en auteur van Make Your Own Man. Het dragen van een horloge wanneer u serieuze onderwerpen behandelt getuigt dat u een stijlvolle man van de tijd bent.

Lees verder

Linkruil.org

Comments are closed.