Artikel Plaatsen

Breng hier uw artikel onder de aandacht!

ABC Specials, de specialist in het verhuren van limousines, vipbussen en partybussen!

U heeft wat te vieren? Of u zoekt iets voor uw personeelsfeest? Of bent u op zoek naar een bijzondere trouwauto?

Bij ABC Specials kunt u gegarandeerd slagen! Wij verhuren de mooiste limousines, de stoerste vipbussen en de opmerkelijkste partybussen! Onze limousines zijn uitgerust met de beste gadgets en met een prachtig interieur! Ons hoofdkantoor dat zich bevindt in Baarle-Nassau biedt ons de mogelijkheid niet alleen onze klanten in Nederland van de beste vervoersmiddelen te voorzien, maar ook in heel de Benelux! Door onze vele opslagplaatsen verspreidt in heel het land kunnen wij onnodige lege kilometers voorkomen! Wij van ABC Specials weten als geen ander dat het huren van een limousine gepaard gaat met klasse. Wij vuren niet zomaar een vervoersmiddel dat u van A naar B brengt. De limousine die u mee krijgt zorgt ervoor dat u niet alleen een transportmiddel mee krijgt, maar ook een stukje ervaring. Deze ervaring zal u uw hele leven bij blijven! Vele mensen die u voor zijn geweest kunnen dit beamen, en hun reacties over hun limousine ervaring kunt u vinden op onze website.

De Limousines van ABC Specials

Wat maakt een limousine van ABC Specials nou zo bijzonder en uniek? De limousine die u mee krijgt is voorzien van een audio installatie van ruim drieduizend Watt! En met een romantisch interieur, ingericht met multicolour LED verlichting, is er voor elk was wils! Naast dit allemaal is de limousine ook nog eens voorzien van een uitgebreid multimedia installatie met meerdere TV monitoren! Een dubbele champagne bar zorgt ervoor dat uw ervaring compleet is, en mocht u 1 van onze limousines huren krijgt u er een gratis fles Branchetto bij!

Welke modellen kunt u bij ABC Specials huren?

Als u denkt aan een limousine, waar denkt u dan aan? Voor de 1 is een limousine een traditionele zwarte limousine, strak in de uitstraling en comfortabel van binnen. Maar de andere die denkt misschien gelijk aan een stoere Hummer! Wat uw droombeeld ook is van een limousine, en wat uw verwachtingen ook zijn, bij ABC Specials kunt u het verwachten, en dromen realiseren!

Bij ABC Specials zijn de volgende modellen te huren:

Chrysler 300c Tuxedo

Deze geweldige limo kunt u heren in diverse uitvoeringen. Deze limousine straalt zowel klasse uit als zakelijkheid! Uitgerust met diverse multimedia en een strak interieur zorgt ervoor dat dit top model zeker de moeite waard is om in uw keuze mee te nemen!

Lincoln Town Car Stretched

Dit is DE traditionele limousine! Vanaf erg lage tarieven te huur! Ondanks dat dit pracht voertuig minder luxe verpakt is, is het zeker een top model. Erg netjes en authentiek!

Hummer Limousine

Dit is de koning onder de limo’s! Een bullebak eersteklas die er voor zorgt dat u de kick krijgt waar u naar zoekt! Dit is 1 van de  grootste limousines die er in heel Europa te huur zijn! Stoer van de buitenkant, maar zacht van de binnenkant aangezien het een zacht interieur heeft.

Porsche Cayenne

Als de hummer de koning is van de limo’s, is de Porsche Cayenne de koningin! Deze limousine is parelmoer wit en is zeer uniek! Hier zijn er maar een paar van te huur! Met genoeg multimedia en entertainment in deze limo zult u verbijsterd zijn!

Diversiteit, kwaliteit en aantrekkelijke prijzen!

Doordat wij zoveel verschillende modellen verhuren en deze door heel de Benelux kunnen inzetten, zijn wij ook een verstandige keuze als het over onze prijzen gaat! Met voor ieder wat wils kunnen wij voor elke gelegenheid en elke portemonnee de juiste limousine vinden! Ondanks deze aantrekkelijke prijzen wordt de kwaliteit echter niet negatief beïnvloed! De limousine die u huurt wordt goed onderhouden en geeft u het gevoel dat u in een nieuwe limo rijdt!

Weer of geen weer!

Romantisch hoor, een koets met paarden! Maar ja, helaas hebben wij nou niet de luxe dat we in een land leven waar meestal de zon schijnt. Daarom nog een voordeel van de limo’s van ABC Specials, bij weer of geen weer, u kunt altijd bij ons terecht! Daar waar andere activiteiten “mooi weer” als vereisten hebben, trekken wij ons bij ABC Specials daar niets van aan!

Mocht u interesse hebben in het huren van onze limousines, of andere voertuigen, het zij vipbus of partybus, dan helpen wij u graag verder! Op onze website vindt u alle informatie die u nodig heeft wat betref de limousine verhuur. Komt u er echter nog niet uit, dan kunt u ons ook altijd telefonisch bereiken of een mail sturen naar info@abcspecials.nl.

 

ABC Specials

De specialist in limousine, vipbus en partybus verhuur!

 

 

 

 

 

Linkruil.org

Comments are closed.