Artikel Plaatsen

Breng hier uw artikel onder de aandacht!

Afhandelen van autoschade

 

Je hebt enorme haast om naar jouw werk te gaan, een afspraak die gepland staat of om je kindjes uit school te halen. Juist op dat moment kan je het eigenlijk niet hebben als er iets tegenzit. En dan… Krak… Te laat! Jouw achterligger is op jouw bumper geklapt. Daar had je nu juist even geen behoefte aan. Autoschade is iets wat nooit leuk is. Het zijn en blijven altijd onverwachte kosten die je moet maken om jouw auto weer op te laten knappen. En dus komt het ook nooit uit. Toch vindt je hier enkele tips die jou zullen helpen bij het afhandelen van de autoschade.

 

Handelen bij autoschade

  1. Blijf ten alle tijd rustig, kalm en beleefd. Ruzie met de tegenpartij gaat je niet in jouw voordeel zijn.
  2. Als er iemand gewond is of twijfel je over lichamelijk letsel, dan moet je direct de hulpdiensten inschakelen. Op dat moment moet je wel blijven waar je bent.
  3. Indien er alleen blikschade is bij beide partijen, kan je samen naar een rustige plek rijden. Hier kan je dan de schade goed afhandelen. Van tevoren moet je niet vergeten om wat foto’s te maken van de verkeerssituatie, dat maakt afhandelen wat gemakkelijker.
  4. De voorzijde van het schadeformulier moet je volledig en compleet invullen. Dit doe je samen met de andere betrokken partij, zodat je allebei weet wat er is ingevuld over de autoschade.
  5. Van zoveel mogelijk getuigen moet je de gegevens noteren. De verzekeraar kan hen eventueel benaderen om een verklaring af te leggen.

 

De Vos autoschade

Zolang jouw auto nog kan blijven rijden na de aanrijding, kan je zelf te zijner tijd een garage zoeken die de autoschade voor jou kan opknappen. Je kan dus de schade ook al laten repareren, waarna de verzekeraar achteraf pas zal uitkeren. Dan ben je in ieder geval verzekerd van een veilige en mooie auto. De Vos Autoschade kan alle schades uit jouw auto verwijderen.

Linkruil.org

Comments are closed.