Artikel Plaatsen

Breng hier uw artikel onder de aandacht!

Autoruit vervangen, wat een eitje

Wanneer je een barst in je ruit hebt, is het belangrijk dat je door vakmensen de handeling autoruit vervangen laat doen. Zij zullen namelijk de juiste kennis en middelen hebben om dit werk te verrichten. Daarnaast zijn zij opgeleid voor karweien zoals deze. Terwijl onze vakmensen bezig zijn met je autoruit vervangen, krijgt u een kop koffie en een koekje en kunt u bij ons wachten tot dat de auto klaar is. Natuurlijk hoeft dit niet en kunt u gewoon naar huis gaan om de auto vervolgens later op te halen. Als u wilt kunnen wij meteen gelijk de gehele auto checken als je hem bij ons brengt. Dit doen wij deels op eigen kosten en hoeft u maar een klein bedrag bij te betalen. Zo weet u zeker dat uw auto rijgeschikt is en dat er binnenkort geen verassingen voor u zijn.

Welke diensten wij nog meer bieden naast de autoruit vervangen

 

Mocht er iets anders aan de hand zijn met de auto, dan kunt u adviezen vragen aan een van onze medewerkers. Zij kunnen op afstand soms al veel voor u beteken, want soms zijn de problemen niet eens zo heel groot. Wanneer je in het bezit bent van een aangesloten bedrijfspas, is deze service geheel gratis. Deze pas is overigens aan te vragen voor iedereen. Dus mocht je zelf niet zo’n held zijn in auto’s wees gerust en vraag de pas aan. Zo bent u altijd voorbereid.

Eigenaar van de jaar pas

Wanneer je trotse eigenaar bent van deze pas, ervaar je nog veel meer voordelen. Zo is het gratis om je auto thuis te laten maken. Een van onze monteurs komt dan met de juiste gereedschap naar u toe en lapt uw auto weer helemaal op. Daarnaast krijg je ook nog eens fikse kortingen op verschillende artikelen wat nodig kan zijn voor om je autoruit vervangen.

Linkruil.org

Comments are closed.