Artikel Plaatsen

Breng hier uw artikel onder de aandacht!

Barista inhuren?

 

Altijd al iemand op je feest willen hebben die professionele koffie kan zetten? Daarvoor kan je nu bij ons een barista inhuren. Niet alleen kunnen onze barista’s de lekkerste koffies zetten. Zij zijn daarnaast ook nog in de gelegenheid om mooie koffies te zetten. Ik hoor u al denken, hoe doen zij dat dan? Dit doen zij door middel van latte art. Dit is een speciale techniek die zij hebben geleerd waarmee zij mooie creaties kunnen maken in uw koffie door middel van melk. Zij zullen uw gasten omverblazen met de creaties die zij maken. Daarnaast kunnen uw gasten ook nog eens een ingeving doen wat zij in de koffie willen zien. Koffiezetten wordt een hele belevenis en een activiteit op zich.

 

Barista’s van hoog niveau

Voor een barista inhuren kun je ervan uit gaan dat je enkel barista’s krijgt toegewezen die getraind zijn en weten waarmee ze bezit zijn. Alle barista’s die bij ons werkzaam zijn, werken in het dagelijks leven ook als barista. Hierdoor hebben zij de juiste ervaring weten op te bouwen en hebben ze ook ervaring op weten te bouwen met het omgaan van klanten. Daarnaast krijgen zij de juiste opfristrainingen en zijn zij daarnaast ook nog een internationaal gecertificeerd. U hoeft u geen zorgen te maken over het niveau van de barista’s, ze hebben allen hetzelfde niveau en leren elke keer weer bij.

 

Neem nu contact op

U kunt ons contacteren voor een barista inhuren. U kunt het beste even telefonisch contact opnemen. Een van onze medewerkers zal u te woord staan en u vertellen wat er allemaal mogelijk is. Wanneer u bij ons een barista inhuren. Daarnaast vertellen zij u ook duidelijk wat onze barista’s kunnen. Ook is het handig als u aangeeft wanneer u de barista nodig heeft en wat de werkzaamheden zullen zijn van de barista die u inhuurt.

Linkruil.org

Comments are closed.