Artikel Plaatsen

Breng hier uw artikel onder de aandacht!

Bedrijfsuitjes Utrecht? Kom naar Oudaen!

Een bedrijfsuitje is altijd goed om te organiseren voor het personeel. Het is niet alleen goed voor de stemming onderling, het is ook heerlijke ontspanning en kan zelfs goede banden versterken tussen het personeel. Alleen, waar vindt je een locatie waar werknemer als werkgever het naar hun zin hebben?

Stadskasteel Oudaen Bied al jaren de perfecte locatie aan voor Bedrijfsuitjes Utrecht. Er is een grote diversiteit aan zalen die we aanbieden, dat er altijd wel één bij zit voor U. Zo hebben we een zaal voor feesten, bruiloften , voor een lunch of om heerlijk te dineren. Door de vele verschillende zalen kunt U ook veel verschillende sferen proeven. Zo kunt U helemaal terug naar de 13de eeuwse sfeer.

Het kasteel beschikt over veel voorzieningen. Zo is er een theater, er zijn twee restaurants en dan de vele zalen. Het restaurant is op de begane grond, heerlijk om lekker op het terrasje na te borrelen met het personeel. Wilt U lekker dineren bij Oudaen? Dat kan ook! In Grand-café Het Proeflokaal voorzien we U van heerlijk eten. Het kasteel is in de loop der jaren een echt boegbeeld van Utrecht geworden. Er is dan ook veel over te vertellen. In de gewelven is er nog een brouwerij die al jaar en dag in stand wordt houden, zeker een tip! De locatie is helemaal top. Stadskasteel Oudaen ligt midden in het stadshart van Utrecht op loopafstand van Utrecht Centraal station. Perfect te bereiken.

Dus voor een geslaagd Bedrijfsuitje Utrecht
waar U en Uw personeel van gaan genieten moet U zeker bij stadskasteel Oudaen zijn en laat u verrassen door dit unieke kasteel.

Linkruil.org

Leave a Comment


five − = 4