Artikel Plaatsen

Breng hier uw artikel onder de aandacht!

Bekijk wat Pepperflow voor je kan doen

Onoverzichtelijke taakverdelingen, lastig onderling uitwisselbare softwareoplossingen, vuistdikke rapporten over doelstellingen die vanwege hun saaie opbouw verre van aansprekend zijn. Het zijn zomaar drie punten die ervoor kunnen zorgen dat je maar al te gemakkelijk je grip op situaties en projecten binnen je organisatie verliest. Maak je daarentegen gebruik van Pepperflow, dan worden al dit soort problemen voor je opgelost door ze in één gemakkelijk, overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en aantrekkelijk cloudsysteem samen te voegen.

Makkelijk onderling samenwerken

Op het moment dat alle medewerkers in een organisatie met Pepperflow werken, wordt onderlinge samenwerking een heel stuk makkelijker en veiliger gemaakt. Omdat alle acties in de cloud plaatsvinden hoef je niet langer bestanden naar elkaar te mailen of deze – heel onveilig – via usb-sticks aan elkaar over te dragen. De Pepperflow cloudoplossing maakt het je daarnaast ook makkelijk om bijvoorbeeld een dagje thuis te werken zonder dat je het contact met de werkvloer verliest. Net als alle benodigde bestanden voor je werk thuis bevinden je collega’s zich tijdens hun werkdag namelijk ook continue in de Pepperflow cloud.

Overzichtelijkheid voor managers

Speciaal voor managers en bestuurders biedt Pepperflow vereenvoudigde functionaliteit op het gebied van projecten, activiteiten en maatregelen. Hierdoor gaan saaie rapporten, die amper iemand écht leest, tot het verleden behoren. In plaats daarvan presenteert Pepperflow je met één druk op de knop overzichtelijke en vooral ook aansprekende informatie, die eraan bij kan dragen dat een ieder die deze informatie onder ogen krijgt een aanmerkelijk grotere betrokkenheid ervaart. Pepperflow biedt je desgewenst ook koppelingen met social media, zodat de informatie van je organisatie heel gemakkelijk een nog groter bereik kan krijgen.

Aangepast aan jouw organisatie

Een ijzersterk punt van Pepperflow is dat het een modulair systeem is. Daardoor blijft alles erg overzichtelijk en word je niet getrakteerd op allerlei overbodige toeters en bellen die uiteindelijk toch niet binnen je organisatie worden gebruikt. Het modulaire systeem en de schaalbaarheid van de cloud zorgen er daarnaast voor dat Pepperflow als een maatpak aan zowel kleine als grote organisaties kan worden aangepast.

Linkruil.org

Comments are closed.