Artikel Plaatsen

Breng hier uw artikel onder de aandacht!

Belijning

Overal komt u het tegen. De belijning die wij hebben gezet. Zo zijn wij verantwoordelijk voor alle belijningen op de weg. Denk hierbij aan de fietsstroken, looppaden of de normale lijnen voor automobilisten. Wanneer je dus vervanging nodig hebt binnen je gemeente of op je bedrijfsterrein, kun je ons contacteren. Wij zijn te strikken voor alle activiteiten die ook maar enige betrekking heeft met het zetten van lijnen. Natuurlijk kun je ons ook strikken voor een soort werkzaamheid in dit hele proces. Wij kunnen namelijk een uitzetting zetten of een advies uitbrengen wat in uw situatie het beste is. Daarnaast kunnen wij ook een heel ontwerp maken, wat naar onze mening het meest efficiënt is voor de plaats.

 

Onze werkzaamheden

Het zetten van belijning neemt een hoop met zich mee. Zo kan het gebeuren dat de weg dicht moet zijn voor een bepaalde tijd. Maar we kunnen er natuurlijk voor zorgen dat dit gebeurt op een tijdstip dat de weg het minst druk is. Bijvoorbeeld ’s nachts. U kunt voor meer informatie altijd onze website bezoeken. Hier staat uitgebreid vermeld welke diensten wij aanbieden en op welke tijdstippen deze diensten inzetbaar zijn. Mocht u eerst een offerte willen aanvragen, kan dit ook. Hierop kunt u ook aangeven om welk soort dienst het gaat en wanneer u deze uit wilt laten voeren.

Al onze diensten en producten

Naast belijningen, kunnen wij ook markeringen aanbrengen. Denk hierbij aan voorrangtekens of andere producten. Voor treinstations hebben wij ook een aantal producten die wellicht interessant zijn. Zo kunnen wij blindengeleidestrepen aanbrengen, zodat ook slechtziende mensen zich kunnen voortbewegen. Ook hiervoor kunt u een offerte aanvragen. De offertes worden overigens altijd op maat gemaakt, zodat u zeker weet hoeveel u aan het eind van het ritje moet betalen. Bekijk onze website voor de offerte aanvraag of voor meer informatie over onze diensten en producten.

Linkruil.org

Comments are closed.