Artikel Plaatsen

Breng hier uw artikel onder de aandacht!

Bespoke overhemden

Vandaag de dag weet de consument heel goed wat hij wil. Zeker voor kleding geldt dat smaken verschillen en de consument steeds kritischer wordt. En terecht, als er veel geld uitgegeven wordt dan mag er ook iets goeds voor terug verwacht worden. Voor ons, bij ImpressZo, is het dan ook een raadsel waarom mannen hun nieuwe overhemd nog zo vaak van een hangertje kopen.

Vergis u niet, de prijs van een confectie overhemd van een gerenommeerd merk komt vaak boven de €100,- uit. En wat krijgt u daar dan voor? Een shirt gemaakt voor de massa, met machinaal aangebracht patchwork of drukwerk en verbindingen tussen onderdelen die op eenzelfde wijze zijn gecreëerd. Massaproductie in massamaten. Wat is uw maat? Wij kunnen u verzekeren dat het niet 52, 56, 60 of iets in die richting is en zeker niet de Amerikaanse eenheidsworst van M, L, XXL of iets in die trant.

Elk lijf is anders, elke smaak is anders en elke man is anders. In plaats van het kiezen tussen de producten op de hangers is het toch veel prettiger helemaal zelf te kunnen bepalen hoe uw nieuwe overhemd eruit ziet? Goed, het is misschien wat meer moeite, maar daar is de beloning dan ook naar. ImpressZo verkoopt met trots als één van de weinige spelers op de Nederlandse markt volledig handgemaakte overhemden. Overhemden die precies naar uw lichaam worden gemaakt, met precies het uiterlijk wat u mooi vindt.
Lees het volledige artikel

BespokeOverhemden

Linkruil.org

Comments are closed.