Artikel Plaatsen

Breng hier uw artikel onder de aandacht!

Bretels matchen met je pak

Ik ben altijd een grote fan geweest van bretels en was in de wolken toen mijn vriend zei dat hij graag een nieuw pak en een paar bretels zou willen kopen om deze zaterdag te dragen! We zijn gisteravond gaan winkelen en hij heeft een prachtig pak in een chocoladebruine kleur gekocht.

Helaas, de heer die ons hielp had haast en passeerde ons snel naar de kassa nadat we een hemd en stropdas hadden uitgekozen. Dus mijn vriend verliet de winkel een beetje bedeesd omdat hij nog sok en bretel-vrij was. Dus ik ga morgen weg om iets op te halen en ik ben goed in het uitkiezen van sokken, maar ben een nietsnut als het op bretels aankomt.

Moeten ze lichter of donkerder zijn? Overeenkomen met het pak of de stropdas? Coördineren met het shirt?

Ik had deze gezien bij Mighty Good Man waarvan ik denk dat ze wel aardig matchen met een chocolade bruin pak:

Navy blauwe polkadot bretels

Deze polkadot bretels in een navy blauwe kleur, matchen die met een chocolade bruin pak?

Elk advies zou zeer op prijs gesteld worden! Ik heb gegoogeld als een gek en kom met lege handen te staan! Hartelijk bedankt!

Zo moet het matchen

De enige dingen die moeten “matchen” zijn de leren uiteinden: deze moeten overeenkomen met de schoenen. Of, indien niet een exacte overeenkomst, in ieder geval niet botsen, d.w.z. geen zwart met bruin. Het is echter niet nodig om obsessief te worden in het matchen van bruine aanhechtingen en zeker kun je je blauwe bretels matchen met een bruin pak. Blauw en bruin zijn twee kleuren die door de geschiedenis heen al bekend staan om hun combinatie-kracht.

Bretels kunnen een of meer kleuren weerspiegelen in pak, stropdas of shirt. Het gemakkelijkste voor jou zou waarschijnlijk zijn om een ​​paar stevige bretels te hebben die de kleur van zijn das weerspiegelen. Ik weet uit ervaring dat degelijke stevige bruine bretels moeilijk te vinden zijn, terwijl degelijke marine en bordeaux overal verkrijgbaar zijn.

Bruine bretels met een bruin pak laten veel overhemd- en dasmogelijkheden toe. Constrasting colours beperken je een beetje meer, maar zijn gemakkelijk om mee te werken binnen deze beperkte omstandigheden. Dat wil zeggen, iedereen heeft meestal verschillende donkerblauwe bretels en deze kun je gemakkelijk kopen, dus een paar donkerblauwe met polkadot zal altijd nuttig zijn.

Linkruil.org

Comments are closed.