Artikel Plaatsen

Breng hier uw artikel onder de aandacht!

Bruiloftsfeest plannen? | Partycentrum Floor

Bruiloft plannen? Bent u ten huwelijk gevraagd en bent u druk bezig met het plannen van uw bruiloftsfeest? Een trouwdag is een van de belangrijkste dagen en hoogtepunten in het leven.  Echter aan mooie wensen en ideeën zit ook een goede planning aan verbonden. Zo is het belangrijk om een fijne locatie te hebben en mensen die met uw wensen meedenken. Een goed begin en de juiste locatie voor uw bruiloftsfeest is het halve werk.

Hoe te plannen?

Verder is het handig om een to-do list samen te stellen met de belangrijkste wensen en het budget, waaraan jullie bruiloftsfeest aan moet voldoen.
Hieronder nog enkele tips opgesomd voor een onvergetelijke bruiloft.

Tips:

  • Niets moet, alles mag! Een dress code is altijd leuk, natuurlijk kan er voor de extra variatie ook een bepaald kleurenthema aangegeven worden.
  • Bijvoorbeeld dat de gasten in pastel tinten verschijnen. Zo blijft het feest toch origineel en zijn de gasten wat vrijer in hun kledingkeuze.
  • Kies voor een gezellige groep bruidsmeisjes en bruidsjonkers. En vraag sowieso of de jonkers allemaal in dezelfde kleur gympjes willen komen!
  • Kies voor een trouwjurk waarin je lekker los kunt bewegen.
  • Vraag aan een band of dj naar gewoon leuke dansmuziek.
  • Of kies voor gezellige activiteiten naast het bruidsfeest, waaronder kegelen of Oud Hollandse spelen.

Andere ideeën? Laat het Partycentrum Floor gerust weten en zij denken graag met jullie mee!

Partycentrum Floor | Alles voor uw bruiloft

Nu heb ik een mooie locatie gevonden, waar men goed kan meedenken en luisteren naar uw wensen voor de bruiloft. Gastvrijheid, gemoedelijkheid en Oud-Hollandse gezelligheid is hetgeen waar  Partycentrum Floor voor staat. Waaronder de gezellige Oudhollands ingerichte zalen zorgen voor een huiselijke sfeer zodat uw gasten zich direct thuis zullen voelen.

Als u bijzondere wensen of een speciaal dieet hebt is dat uiteraard bespreekbaar. Er is een eigen Hollandse keuken waaruit we u desgewenst de lekkerste borrelhapjes, buffetten, diners en meer serveren. Te midden in Gelderland nabij de snelweg van Ede, ligt de plaats Lunteren. Hier bevindt zich het partycentrum Floor. Een prachtige locatie om uw bruiloftsfeest te houden, waar u tot 220 gasten uw bruiloft tot een onvergetelijke dag kunt maken. Daarvoor is er alles in huis: Proosten met champagne of prosecco, de bruidstaart aansnijden, dineren en natuurlijk feesten. Ook is er een geruime parkeergelegenheid aan de achterzijde van het partycentrum te vinden.

Extra geschenk bij uw boeking

Tevens is er nu bij Partycentrum Floor een mooie aanbieding, waarbij je als verrassing bij een boeking, kunt kiezen uit een gratis bruidstaart naar wens van de ambachtelijke bakker Van Voorthuizen. Of een prachtig bruidsboeket opgemaakt door Blooms – Blossom´s? Wat wilt u nog meer. Bekijkt u gerust eens de mogelijkheden op de website van Partycentrum Floor.

Linkruil.org

Comments are closed.