Artikel Plaatsen

Breng hier uw artikel onder de aandacht!

Castellon

Castellón is een provincie in het oosten van Spanje aan de Costa Dorada. Het behoort tot de regio Valencia. De hoofdstad is Castellón de la Plana. Het is een populaire bestemming voor toeristen. Een vakantie in Castellón betekent nooit stil zitten of vervelen. Het weer is er ideaal in de zomer wat het mogelijk maakt om de stranden te bezoeken, relax het land bekijken of een balletje slaan op de golfbanen.

Appartement Castellon huren betekent een bezoek aan de vele stranden. Zo heb je Playa el Pinar en Playa Gurugú in Castellon de la Plana. Het strand zal op loopafstand zijn van deze prachtige stranden. Er zijn meerdere stranden op een grotere afstand. Bijvoorbeeld Playa L´Arenal in Villareal of Platja de la Torre de Sant Vincent in Benicasim en nog vele meer.

Een appartement in castellon spanje haalt ook uw sportieve kant naar boven. Het is mogelijk om uw sportieve kant naar boven te halen. Neem uw beste swing mee naar golfclub Costa Azahar en wordt de nieuwe Tigerwoods. Geen golfliefhebber? Dat is geen probleem. Watersport is ook mogelijk aan de vele stranden. Windsurfen, surfen, duiken alles is mogelijk. Een voetbalwedstrijd bezoeken is ook een optie. El Madrigal Stadium, thuishaven van Villareal CF is op slecht 10 minuten rijden. Hier kunt u live een wedstrijd van de enige echte Primera Division beschouwen.

Voor het gezin is het ook geweldig. Naast de mooie stranden en vele recreatieve plekken heb je het bekende waterpark Aquarama in Benicasim. Het is een groot park voor jong en oud. Er zijn vele glijbanen en zwembaden. Een bezoekje aan dit park zal u een dag kosten, maar is de ideale manier om een dag te besteden.

Boek nu uw vlucht en kies een accommodatie uit en ga naar Castellon. U zult vele herinneringen meenemen van dit prachtige gebied die u niet zult teleurstellen in uw misschien wel enige vakantie in het jaar!

Linkruil.org

Comments are closed.