Artikel Plaatsen

Breng hier uw artikel onder de aandacht!

Cateraar of pizzeria? | Handige vervoersproducten voor uw gerechten!

Bent u op zoek naar een pizzabox of opbergtas om uw gerechten op temperatuur te houden? De pizzaboxen en thermoboxen zijn vervaardigd uit EPP van hoogwaardig polypropyleen.
Ideaal om de gerechten vers en op temperatuur te bezorgen bij uw klanten, ook zullen ze de professionele uitstraling waarderen waarin het eten wordt gebracht. Voor de boxen zijn er ook losse tussen bodems verkrijgbaar.

 

Stevig & betrouwbaar voor onderweg

Een stevige pizzabox is gemakkelijk te monteren op een fiets, scooter of bromfiets en zo kan de bezorger meerdere pizza’s tegelijkertijd vervoeren.  Voordat u een pizzabox of thermobox aanschaft worden deze eerst volgens strenge eisen gecontroleerd en moeten ze voldoen aan de temperatuurisolatie, zodat uw gerechten op de juiste temperatuur blijven.  Waneer de gerechten eenmaal bij uw klanten zijn aangekomen, dan moeten de pizza’s ook snel en probleemloos uit hun pizzabox of bezorgtas worden gehaald.

Gemakkelijk in gebruik

De pizzabox en opbergtassen zijn handig in gebruik bij het vervoeren van uw gerechten. Wanneer u investeert in een betrouwbare pizzabox of bezorgtas van Thermocateringbox, dan mag u erop vertrouwen dat uw pizza’s zo goed en vers mogelijk aankomen op de bestemming. Uw klanten zullen tevreden zijn en uw bezorgers ondervinden geen problemen tijdens het bezorgen.

 

Webshop

Thermocateringbox biedt een ruim assortiment van catering producten aan en het vervoer hiervan. Ideaal om voorzien te zijn van een handige thermobox of pizzabox voor het vervoer van uw mooie gerechten. Een goede voorbereiding is het halve werk en zo dient er ook aandacht geschonken te worden aan de bijkomstigheden, zoals de verpakking of het vervoer van de gerechten, zodat alles heel aankomt. Wilt u meer informatie? Kijkt u gerust rond op de webshop of neem contact op.

Linkruil.org

Comments are closed.