Artikel Plaatsen

Breng hier uw artikel onder de aandacht!

Complicaties door blowen

Naarmate iemand langer blowt, des de groter de kans op complicaties. Problemen komen veel voor bij dagelijks gebruik. En onderschat het aantal dagelijkse cannabisgebruikers maar niet.

Het is vooral de laatste jaren dat men steeds meer aangeeft dat blowen ernstige problemen kan veroorzaken. De wiet is vandaag de dag sterker en verslavender dan laten we zeggen 40 jaar geleden. Steeds meer mensen melden zich aan bij de afkickcentra.

Het dagelijkse gebruik van cannabis is iets dat er bij een grote groep blowers insluipt. Coffeeshops adviseren daarom om bewust 2 dagen per week geen joints te roken. U voorkomt zo dat u eigenlijk altijd stoned bent.

Blowen zorgt ervoor dat u passief wordt. Alles kan er onder gaan lijden. Uw vriendenkring, uw werk en uw financiële situatie. Uiteindelijk gaat u alles inrichten rond het blowen.

Over het stoppen met wiet is nog veel meer te lezen. Een ex-cannabisgebruiker heeft zijn ervaringen en tips bijvoorbeeld beschreven in het boek Stoppen met blowen. De tips in het artikel maken het stoppen eenvoudiger en zorgen voor een kleinere kans op terugval.

Tot de 18 jaar is blowen al helemaal risicovol. Blowen kan de ontwikkeling namelijk flink vertragen. Is er zo een grote behoefte aan blowen, dan is wachten tot het achttiende levensjaar eigenlijk de beste optie.

Linkruil.org

Comments are closed.