Artikel Plaatsen

Breng hier uw artikel onder de aandacht!

Content management systeem voor ondernemers

Bij ondernemers ontstaat na enige tijd de behoefte aan een eigen website. Een eigen website biedt immers kansen om nieuwe klanten aan te trekken. Wanneer u als ondernemer een zakelijke website heeft kunt u eenvoudig inzicht geven aan mogelijke nieuwe klanten in de producten en diensten die u aanbiedt. Mensen zijn online immers constant op zoek naar producten en diensten. En het is natuurlijk prachtig wanneer iemand contact met u opneemt aan de hand van uw website en uiteindelijk klant wordt.

Wanneer u een eigen website heeft wilt u deze ook eenvoudig kunnen beheren. De informatie over uw bedrijf komt immers niet vanzelf op uw website te staan. En daar komt het zogeheten “content management systeem” om de hoek kijken. Men kan kiezen voor een gratis platform zoals WordPress. Het nadeel van WordPress is echter dat u doorgaans extra plugins moet installeren voor zaken die over het algemeen als standaard functionaliteiten gezien kunnen worden. Om bijvoorbeeld een contactformulier op uw website te plaatsen, dient u de plugin “Contact Form 7” te installeren. Wanneer u op voorhand niet weet wat u precies moet doen, dan kan dit ervoor zorgen dat u extra veel tijd kwijt bent aan het opzetten van uw nieuwe website. Uiteindelijk kan dit zelfs leiden tot teleurstelling omdat het resultaat niet is wat u aanvankelijk voor ogen had.

Het alternatief is het gebruik van een content management systeem voor ondernemers. Dit content management systeem bevat al veel functionaliteiten die het ondernemen ondersteunen. Zo kunt u niet alleen de website beheren, maar ook een klantadministratie bijhouden. Het mooie daarvan is dat u overal vandaan kunt inloggen, om even snel de gegevens van die ene klant op te zoeken. Handig voor als u vaak onderweg bent.

In de ingebouwde klantadministratie is het tevens mogelijk om zelf invoervelden toe te voegen, waardoor u zelf kunt bepalen welke gegevens u over uw klanten bijhoudt. Zo kunt u ervoor kiezen om bijvoorbeeld bij te houden wat het favoriete eten van uw klant is of wat zijn of haar hobby’s zijn. Zo kan het content management systeem worden aangepast op uw specifieke onderneming.

Het content management system voor ondernemers is een commercieel product, wat betekent dat u als ondernemer altijd ondersteuning zult krijgen bij problemen. Bij vragen over de installatie of het gebruik van het content management systeem kunt u altijd terecht bij Vrolijk Internet Services, het bedrijf dat het content management systeem voor ondernemers ontwikkelt.

Bent u nieuwsgierig geworden naar het content management systeem voor ondernemers? Dan kunt u hier meer informatie over dit pakket vinden. U vindt er tevens informatie over het aanvragen van een proefversie van het content management systeem.

Linkruil.org

Comments are closed.