Artikel Plaatsen

Breng hier uw artikel onder de aandacht!

De bijzondere Cuero Mariposa vlinderstoel

‘Nature meets art’ is de slogan van meubelfrabrikant Cuero. Dit Zweedse merk probeert namelijk om natuurlijke elementen te verwerken in al haar producten. Dit komt het beste naar voren bij de vlinderstoel van Cuero, de zogenaamde Cuero Mariposa.

Cuero Mariposa vlinderstoel

De Cuero Mariposa is het meest bekende product van Cuero. Deze vlinderstoel is erg populair en is in steeds meer woonkamers te vinden. De naam van deze stoel komt van het Spaanse woord voor vlinder; Mariposa. De Cuero Mariposa is in verschillende kleuren en materialen te verkrijgen. In dit artikel kun je over alle soorten van deze vlinderstoel informatie vinden.

Cuero Mariposa Pampa

De Mariposa Pampa is de meest bekende vlinderstoel van Cuero. Deze stoel is bedenkt met hoogwaardig Argentijns Pampa leer. De Pampa is verkrijgbaar in maar liefst zes verschillende kleuren. Daarnaast kun je kiezen voor een zwart of een chroom frame.

Cuero Mariposa Canvas

De Mariposa Canvas is de sportieve versie van de Mariposa Pampa. De Canvas is namelijk gemaakt van, zoals de naam al zegt, canvas. Wel is de hoes gestikt met leder. Deze vlinderstoel is verkrijgbaar in wit, zwart en beige.

Cuero Mariposa Iceland

De Cuero Mariposa Iceland is veruit de meest opvallende vlinderstoel uit de collectie. De Mariposa Iceland is verkrijgbaar in wit, grijs en zwart. Wat deze vlinderstoel zo bijzonder maakt, is het gebruikte materiaal. De stoelen in de Mariposa Iceland lijn zijn namelijk bedekt met zacht schapenvacht. De hoes van de stoel zelf bestaat uit hoogwaardig leer.

Linkruil.org

Comments are closed.