Artikel Plaatsen

Breng hier uw artikel onder de aandacht!

De geschikte trampoline

Trampolines: ze zijn het lievelingsspeelgoed van heel wat kinderen, en dat is ook niet verwonderlijk. Het is één van de leukste speelgoedtoestellen en juist daarom is het aanbod aan verschillende types, merken (zoals Eten, Game On Sports en Avyna) en formaten dan ook groot.

Als je op zoek bent naar de beste trampoline voor jouw tuin, dan kan dat een heuse zoektocht zijn. Zo zijn er talloze types met of zonder veiligheidsnet, inground modellen, grote of kleine soorten, enzovoort. Daarbij zijn er eveneens verschillen op het vlak van materiaal, en bepaalde trampolines bevatten een extra dik randkussen. Kiezen voor een goede trampoline vereist dus aandacht voor heel wat factoren.

Welke trampoline kies je?

Zoals vermeld komen trampolines in heel wat verschillende maten en soorten maar dankzij een duidelijk overzicht wordt kiezen al veel eenvoudiger. Eerst en vooral is het belangrijk te zoeken naar een trampoline van het juiste formaat. Je wil immers niet dat de trampoline niet in de tuin past of dat hij veel te klein is volgens de grootte van de tuin.

Ook merken zijn er in overvloed als het gaat om trampolines. Elk merk heeft zijn eigen aanbod aan trampolines in verschillende formaten en vervaardigd uit diverse materialen. Kiezen voor het merk waar je het meest vertrouwen in hebt en dat voldoet aan je verwachtingen is essentieel om het beste uit je aankoop te halen.

Enkele kwalitatieve trampolines

– De Plum Stardust trampoline en Enc

Deze leuke, kleurrijke trampoline is uitgerust met 30 verzinkte veren van goede kwaliteit. Het gaat om een duurzame trampoline die beschikt over een stevig springdoek en goede ‘bounce’ kwaliteiten. De pad en de behuizingsdeksels van deze trampoline zijn gemaakt uit PVC en de veren en frame zijn weersbestendig dankzij de foam pads.

– De EXIT Silhouette Ground 244

Deze trampoline beschikt over een afdekrand die voorzien is van ontluchtingsstroken voor meer springcomfort. De veren zijn 14 centimeter lang en bieden veel sprongkracht. Daarbij is de onderframe gegalvaniseerd én gepoedercoat zodat roest geen obstakel kan vormen. De delen van het frame worden apart vergrendeld met stevige springclips, waardoor deze niet los kunnen komen tijdens het springen. Daarbij is een trampoline van Silhouette eenvoudig te installeren en dat draagt natuurlijk bij aan het plezier dat je eraan kunt beleven.

Linkruil.org

Comments are closed.