Artikel Plaatsen

Breng hier uw artikel onder de aandacht!

De opinie van de kenners

Een water pijp is heel normaal geworden. Doordat Nederland de meest multiculturele samenleving van de wereld heeft, heeft deze subcultuur zich een weg naar Nederland gebaand. In vrijwel iedere grote stad is er wel een shisha bar te vinden. Hier kan je onder het genot van iets te drinken met je vrienden de waterpijp roken. Ook thuis een waterpijp hebben staan is eigenlijk al helemaal niet meer gek. Van studenten, jonge volwassenen of volwassenen, iedereen rook tegenwoordig wel eens de waterpijp. Het is ook niet meer alleen een weekend activiteit. Het wordt ook steeds vaker door de week genuttigd.

Hoe meer mensen gebruik maken van een product. Des te groter de kans wordt dat ook mensen echt een kenner worden en behoefte krijgen naar iets bijzonders. Er zijn zo ook de experts of kennis van de waterpijp. Zij weten alles van en over de waterpijp. Van het gebruiken van tot het verleden, ze weten vrijwel alles. Een merk dat veel experts roken is el nefes. De kenners bestempelen dit merk als een merk van zeer hoge kwaliteit. Met zijn Ottomaanste stijl voldoet het aan hoge kwaliteitsstandaarden. Ook de Khalil mamoon is een merk van zeer hoge kwaliteit. Dit merk is egyptisch van afkomst en staat bekend voor lange termijn bruikbaar te zijn. ‘Een duurzame waterpijp waarbij de smaken echt naar buiten komen’, aldus de experts. De extra brede RVS luchtpijp zorgt ervoor dat de rook zich maximaal ontwikkeld.

De echte kenners hebben deze twee merken bestempeld als ‘de beste merken’. Dit wil niet zeggen dat het de enige goede pijpen zijn maar we kunnen er vanuit gaan dat deze mensen veel soorten pijpen gerookt hebben en dus geen onzin vertellen over deze waterpijpen.

Kijk eens op de website van premium-Hookahs om te kijken of deze merk binnen jouw behoeftes vallen. Misschien kom je nog wel veel meer tegen die je bevallen.

Linkruil.org

Comments are closed.