Artikel Plaatsen

Breng hier uw artikel onder de aandacht!

De producten van Image Skincare.

Als je het hebt over een voorloper op het gebied van huidverbetering, dan heb je het over Image Skincare. De producten van Image Skincare zijn ontworpen en zijn gericht voor:
Artsen
Huidspecialisten/Huidtherapeuten
Dermatologen

In de producten zitten geen chemische geur- en kleur stoffen, geen afsluitende ingrediënten en geen parabenen. Image Skincare heeft alle producten NIET op dieren getest en zijn allemaal milieuvriendelijk. Er zit een hoog geconcentreerd kaliber aan werkzame werkstoffen in de producten. Ze functioneren vooral in het weefsel onder het huidoppervlak, en gaan daardoor veelal dieper in de huidlagen dan andere cosmetische producten. We noemen ze ook wel cosmeceuticals.

Image Skincare is een Amerikaans huidverzorgings merk. Sinds 2010 zijn ze in de Benelux gevestigd. Het is een merk dat snel groeit en ook het snelst groeiende huidverzorgings bedrijf in Amerika. Image Skincare is wereldwijd al in 27 verschillende landen verkrijgbaar. Image Skincare werkt uitsluitend met farmaceutische bestanddelen en de laatste wetenschap voor een maximaal en klinisch rendement. Het FDA laboratorium maakt gebruik van wetenschappelijke formules. Daardoor kunnen er behandelingen en producten gebruikt worden die speciale resultaten leveren.

Image skincare heeft uiteenlopende huidverzorgingslijnen waardoor er voor elke huid een passend product is

Total Ageless: Neem bijvoorbeeld de Total Ageless huidverbeterings lijn. Dit is een effectieve productlijn die huidverjonging stimuleert en het zorgt voor een frisse jeugdige huid. De fijne lijntjes en rimpels worden door het gebruik van deze producten een stuk minder zichtbaar.

Daily Defence: zonnebrand/dagcréme met uv-bescherming. Er zit een fysische filter in de zonnebrandcrème/dagcrème. Dit is een minerale filter, genaamd zinc oxide en titanium dioxide, allebei blijven ze op de huid liggen en worden ze niet opgenomen door de huid.

Vital-C: Voor de droge en gevoelige huid hebben we de Vital-C lijn. Het beschermt en voed de uitgedroogde huid door middel van het hoge kaliber aan antioxidanten.

Clearcell: Voor de acné huid is Clearcell speciaal ontwikkeld en voor de huid die wat vetter is. De Clearcell vermindert de ontstekingen en zuivert de huid.

BodySpa: met zelfbruinende créme en bodylotion.

Ormedic: De opbouw van de Ormedic is van organische bestanddelen met medische rendement. De organische bestanddelen  zijn van de meest onvermengde vorm en zijn opgebouwd met veel vitamines en effectieve antioxidanten. Zo word de huid weer in evenwicht bezorgd en hersteld.

Elk product heeft een andere werking.Vraag een specialist naar adviesImage Skincare is speciaal ontwikkeld voor huidtypen zoals:
Droge huid
Vette huid
Rosacea
Gevoelige huid
Gecombineerde huid
Acné
Huidveroudering

En zowel voor:
Rokershuiden
Zonverbrand
Pigmentvlekken
Fijne lijntjes
Onzuivere huid
Rimpels
Couperose

De huidverzorgingsproducten van Image Skincare zijn eenvoudig in gebruik, gemakkelijk  te leren toepassen en simpel om mee te starten. De huidverzorging bestaat uit een  4  stappenplan:
Reinigen (2x per dag)
Serum/Moisturizer (2x per dag)
Beschermen met een zonbescherming (overdag)
De huid ’s avonds herstellen

Peelingsvloeistoffen zijn vaardige behandelingen die in een salon door een specialist worden uitgevoerd. Daardoor gaat de huid er egaal uitzien en voelt de huid zijdezacht aan. Een peeling word vooral ingezet bij oppervlakkig rimpels en acne. Op plekken waar de huid vrij dun is zijn de peelings van Image Skincare het meest geschikt. Denk daarbij aan het gezicht, de hals of de rug van de hand. De meeste peelings functioneren alleen op de bovenste huidlaag (de dode huidcellen). Bij een peelingsvloeistof van Image Skincare worden de oude huidcellen verwijderd en nieuwe huidcellen geproduceerd, de diepere huidlagen worden hiermee bereikt.

Image Skincare kun je online bestellen of afhalen bij een huidspecialist in Groningen of Friesland:

Sneek

Drachten

Groningen

Leeuwarden

 

Linkruil.org

Comments are closed.