Artikel Plaatsen

Breng hier uw artikel onder de aandacht!

De productie van diervoeding voegt $ 127 miljard toe aan de Amerikaanse economie

De VS heeft 517 faciliteiten voor de petfood processing industrie, die 398.416 banen en een totale productie van US $ 126,8 miljard aan de Amerikaanse economie opleveren. Dat is volgens een rapport onlangs vrijgegeven door het Instituut voor Feed Education & Research (IFEEDER), een onderzoeksstichting opgericht door de American Feed Industry Association in 2009.

“De Amerikaanse studie over de economische bijdrage van de diervoeder- en huisdiervoederindustrie” analyseert de gegevens van 2016 op drie niveaus: nationaal, provinciaal en congresdistrict. IFEEDER gaf Decision Innovation Solutions, een economisch onderzoeks- en analysebedrijf, de opdracht om het onderzoek uit te voeren en zich te concentreren op de huidige bijdragen aan de Amerikaanse economie, in plaats van te kijken naar de economische impact, die de effecten van veranderingen in de economie meet.

 

Voedsel voor huisdieren krachtige bijdragen

Het rapport schetst een krachtig beeld van de bijdragen van huisdierenvoeding aan de Amerikaanse economie:

Het totaal van US $ 126,8 miljard, waarnaar in het rapport wordt verwezen als ‘totale omzet’, is de breedste maatstaf voor economische activiteit, soms ook wel ‘economische output’ genoemd.
In dit rapport bevat het US $ 44,3 miljard omzet met toegevoegde waarde, of totale omzet minus de kosten van invoer.
Verder omvat dat toegevoegde waarde bedrag US $ 23,4 miljard aan arbeidsinkomen, of de “som van werknemerscompensatie (d.w.z. lonen) en eigenaarinkomen (zelfstandigen).”
De 517-fabrikanten dragen ook US $ 9,4 miljard bij in lokale, provinciale en nationale belastingen.

Merk op dat het aantal banen dat in het rapport wordt aangegeven een schatting is van de voltijdse, deeltijdse en contractposities in de Amerikaanse industrie.

Het rapport duikt ook in de top vijf van de petfood-economische activiteiten: Missouri, Pennsylvania, Kansas, Iowa en Californië, die samen 41 tot 43 procent uitmaken van de nationale totalen hierboven vermeld. Diervoederproducenten in die vijf staten dragen 165.236 banen bij, US $ 53 miljard aan totale omzet, inclusief US $ 19 miljard aan omzet met toegevoegde waarde, US $ 10,2 miljard aan inkomstenarbeid en US $ 4 miljard aan belastingen (op alle niveaus) voor de Amerikaanse economie.

Het is zeker geen verrassing om Missouri en Kansas op de lijst te zien, aangezien beide helpen bij de Kansas City Animal Health Corridor, die, naast zijn vele entiteiten, verschillende dierenvoedingsbedrijven omvat die vanaf 2015 61 procent van het Amerikaanse voedsel voor huisdieren vertegenwoordigden detailhandel. Die faciliteiten behoren tot zware hitters zoals Hill’s Pet Nutrition, Mars Petcare, Nestlé Purina PetCare en J.M. Smucker (Big Heart Pet Brands).

Californië is ook niet per se een verrassing, aangezien de economie over het algemeen groter is dan die van sommige landen. Aangezien Pennsylvania de thuisbasis is van Ainsworth Pet Nutrition en andere omvangrijke producenten van diervoeding, is de status ervan logisch; Ik ben nogal verbaasd om Iowa in de Top 5-lijst te zien.

 

Petfood en veevoer hebben aanzienlijke gevolgen

Als u wilt zien hoeveel diervoederproducenten in uw land – of zelfs uw congresdistrict – bijdragen aan de Amerikaanse economie, raad ik u aan het rapport te downloaden, wat gratis is. En als u nieuwsgierig bent naar hoe huisdiervoer stapsgewijs tegen diervoeder in de VS ophoopt, zijn hier meer gegevens.

De Amerikaanse diervoederindustrie, bestaande uit 5.715 fabrieken, draagt ​​545.810 banen bij, US $ 170,4 miljard in de totale omzet, inclusief US $ 57,7 miljard in omzet met toegevoegde waarde, US $ 32,6 miljard in arbeidsinkomen en US $ 13,1 miljard in lokale, provinciale en nationale belastingen.

Voeg alles toe aan de gegevens over huisdierenvoer en u krijgt deze totalen: 944.227 banen, US $ 297,1 miljard aan totale omzet, inclusief US $ 102 miljard aan omzet met toegevoegde waarde, US $ 55,9 miljard aan arbeidsinkomsten en US $ 22,5 miljard aan belastingen. Die cijfers vormen een formidabele zaak voor het belang en de impact van de diervoeder- en diervoederindustrie.

Linkruil.org

Comments are closed.