Artikel Plaatsen

Breng hier uw artikel onder de aandacht!

De tuin afschermen

De tuin is zonder twijfel een essentieel onderdeel van elke woning, en het is dan ook de moeite waard om heel wat tijd en energie te besteden aan het inrichten ervan. Natuurlijk is dat nog niet genoeg: je wil ook dat je tuin optimaal is afgeschermd tegen pottenkijkers teneinde wat meer privacy te verkrijgen.

Er zijn verschillende manieren om dat te doen, maar kiezen voor een degelijke schutting is toch wel een van de beste. Schuttingen zijn er in ontelbaar veel formaten en vormen en wat meer informatie daarover is hier dan ook wel op zijn plaats.

Voor elke tuin een schutting

Een houten schutting

Hout is een van de beste materialen die je kan gebruiken voor een schutting en wel omdat er een natuurlijke, gezellige look mee wordt verkregen. Daarbij is het hout op die manier bewerkt dat het je tuin goed beschermd tegen wind en weer!

Een betonhouten schutting

Dergelijke schuttingen nemen het nog een stapje verder en zijn nog beter bestand tegen externe invloeden zoals wind, door de betonnen basis die ze hebben. De combinatie van beton en hout creëert een prachtig resultaat dat extra duurzaam is én goed bij de tuin past.

Een bamboe schutting

Bamboe is eveneens een populair materiaal bij schuttingen. Deze houtsoort is dan misschien wel iets minder solide dan hout of hardhout, maar geeft de tuin wel een unieke, tropische atmosfeer. Als je je tuin tijdens de zomer nog gezelliger wil maken, dan is dit de beste optie.

Een kokos schutting

Ten slotte zijn ook kokos schuttingen een goede optie. Kokos oogt net als bamboe veel exotischer dan gewone houtsoorten, maar is daarbij ook een stuk steviger en harder. Wil je de balans tussen stijlvol, tropisch én betrouwbaar? Dan is en kokos schutting zeker en vast een goed idee.

Linkruil.org

Comments are closed.