Artikel Plaatsen

Breng hier uw artikel onder de aandacht!

Wat je weten moet over autoschade zelf betalen.

Het is erg vervelend als je met je auto schade rijdt. Of dit nu aan je eigen auto is of aan die van een ander. Niemand wordt er vrolijk van wanneer dit gebeurd, het levert bovendien ook genoeg papierwerk op. Daarbij komt ook regelmatig voor dat je de autoschade zelf betalen moet. Vaak zijn de kosten voor jou als je niet all-risk verzekerd bent of de schade door jouw toedoen ontstaan is. Dat is uiteraard een vervelend gevolg van de gereden schade. Als dit het geval is kun je het beste naar onze garage komen, wij helpen je graag verder met onverzekerde schade of wanneer je besluit dit zelf te betalen. In onze garage maken wij jouw auto, of die van je lotgenoot, weer als nieuw tegen scherpe prijzen. Mocht je toch een verzekeringsclaim willen doen, dan kan dit ten kosten gaan van je no-claim korting dankzij de schadevrije jaren die je hebt opgebouwd. In dat geval hoef je echter niet te betalen voor je schade of die van de ander. Let wel dat dit afhankelijk is van je eigen risico en verzekeringstype.

Beginnend rijder voordelen

Voor jongeren is het al helemaal vervelend als zij schade oplopen en een verzekeringsclaim moeten doen. Niet alleen moeten zij de autoschade zelf betalen, er zullen ook nog eens punten worden ingetrokken van het rijbewijs van een beginnend bestuurder. Om die pijn een beetje te verzachten bieden wij studenten, welke vaak nog beginnend bestuurder zijn, korting op de reparatie. In speciale gevallen kan het voorkomen dat deze rijders helemaal niets hoeven te betalen en dat ze ons terugbetalen door middel van een gunst.

Autoschade zelf betalen

Ben jij ook de pineut en moet je de autoschade zelf betalen? Dan zijn wij het gunstigste bedrijf voor zowel je auto als voor je portemonnee. Met ons als reparatieteam zal je merken dat je niet alleen kwaliteit ontvangt, maar ook kan besparen op de kosten. Daarnaast zal de schade zo worden gemaakt dat niemand er meer iets van zal zien. Zo worden deuken uitgedeukt en zullen we bij lak schade ervoor zorgen dat je er niets meer van terugziet.

Linkruil.org

Comments are closed.