Artikel Plaatsen

Breng hier uw artikel onder de aandacht!

De voordelen al moet je de autoschade zelf betalen

Het is altijd erg vervelend als je met je autoschade rijdt. Of dit nu aan je eigen auto is of aan die van een ander. Niemand wordt er vrolijk van wanneer het gebeurd. Het levert namelijk genoeg papierwerk op en ook kan het soms nog eens voorkomen dat je de autoschade zelf betalen. Wanneer je je auto niet all-in hebt gedekt of wanneer het je eigen fout is. Kan het zo zijn dat je de autoschade zelf betalen. Dit is natuurlijk nog vervelender dan het feit zelf. Als dit het geval is kun je het beste naar onze garage komen. Hier maken wij de auto van jou of van je lotgenoot voor een leuke prijs. Wanneer je nog student bent en je hebt schade opgelopen, zal je profiteren van een studentenkorting die flink kan oplopen.

Beginnend rijder voordelen

Helemaal voor jongeren is het vervelend als zij schade oplopen. Niet alleen moeten ze de autoschade zelf betalen. Er zullen ook nog eens punten worden ingetrokken op het rijbewijs. Om die pijn juist een beetje te verzachten hebben beginnend rijders ook een korting als ze bij ons langskomen. In speciale gevallen kan het voorkomen dat deze rijders helemaal niets hoeven te betalen en dat ze ons terugbetalen door middel van een gunst.

Beste voor u en uw portemonnee

Ben jij ook de pineut en moet je de autoschade zelf betalen? Dan zijn wij het gunstigste bedrijf voor zowel je auto als voor je portemonnee. Met ons als reparatieteam zal je merken dat je vele tientallen of zelfs honderden euro’s besparen. Daarnaast zal de schade zo worden gemaakt dat niemand er meer iets van zal zien. Zo worden deuken uitgedeukt en zal er gelijk een laag verf en lak overeen worden gedaan zodat niet iedereen gelijk ziet dat je een ongeluk hebt gehad. Ook kunnen wij krassen gemakkelijk voor u oplossen.

Linkruil.org

Comments are closed.