Artikel Plaatsen

Breng hier uw artikel onder de aandacht!

Delft Tour – Ontdek de schoonheid van Delfts Blauw

Vrijwel iedereen in Nederland kent Delfts Blauw en weet waar het vandaan komt, logisch. Echter ken lang niet iedereen Delft of de prachtige geschiedenis van beiden. Het buitenland kennen we maar al te goed van onze zomervakanties, hoe goed we Nederland kennen valt soms nog wel mee. Delft is namelijk een prachtige stad en het bezoek waard. Wanneer je Delft bezoekt kun je ook gelijk een Delft Tour volgen door een van de originele Delfts Blauw fabrieken uit de 17e eeuw.

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van het volgen van een Delft Tour en wat er te ontdekken valt? Dan zit je bij de aardewerkfabriek ‘De Delftse Pauw’ aan het juiste adres! Zij zijn een originele fabriek die in de 17e eeuw opgericht is. Bij hen ontdek je alles rondom Delfts Blauw en de rijk gevulde historie daarvan.

Waar gaat de Delft Tour om?

De tour vindt volgens planning plaats met een gids. Deze rondleiding is geheel kosteloos en kan door iedereen, jong en oud, gevolgd worden. Er is geen betere manier om meer te weten te komen over Delfts Blauw. Tijdens deze tour kom je alles te weten dat ermee te maken heeft. Zo krijg je te zien hoe de producten gemaakt worden en hoe de mooie blauwe kleur gemaakt wordt. Ook kom je meer te weten over de geschiedenis tijdens de Delft Tour.

Delfts blauw

Na afloop van de tour krijg je ook de mogelijkheden om originele Delfts Blauw producten aan te schaffen. Deze worden direct vanuit de fabriek aangeboden en zijn een prachtige toevoeging aan je woning. Na de Delft tour kun je rustig in de fabriekswinkel rondkijken. Daarbij hoef je geen zorgen te maken of ze heel aankomen. De aardewerken worden namelijk na aankoop over de hele wereld verzonden. Dit betekend dat jij ze niet bij je bagage hoeft te doen!

Contact

Meer weten over Delfts blauw of het zelf ervaren tijdens een Delft tour? Lees verder op de website voor informatie en de planning van de rondleidingen. Bel gerust even indien je vragen hebt!

Linkruil.org

Comments are closed.