Artikel Plaatsen

Breng hier uw artikel onder de aandacht!

Direct contactlenzen bestellen

Het is zover: u moet kiezen tussen een nieuwe bril of contactlenzen. De populariteit van contactlenzen is aan het stijgen.

Het dragen van lenzen in plaats van een bril biedt een aantal voordelen. Ten eerste hangen contactlenzen niet aan uw gezicht. Daarnaast bent u ook een stuk mobieler met contactlenzen dan met een bril. Tenslotte is het voor mensen niet te zien dat u contactlenzen draagt. En u heeft ook geen montuur die uit de mode kan raken.

Lenzen bestaan in diverse soorten. De ene soort lenzen draagt u slechts een dag, andere lenzen kunt u weer een week gebruiken, enzovoorts. Een goed advies van de opticien is onmisbaar.

Het is overigens niet mogelijk om vanuit geen bril direct contactlenzen te nemen. Wanneer u al een bril draagt is deze mogelijkheid er wel. Wanneer u niet zeker bent van uw zaak kan de opticien u altijd hierover informeren.

Lenzen zijn te koop bij de brillenwinkel en bij verschillende drogisterijen. Ook bij de website Lowlens zijn contactlenzen te bestellen. Handig, want zo hoeft u niet langs de winkel.

Maar wellicht gelooft u nog in een bepaald sprookje over contactlenzen. Volgens sommigen zouden lenzen je ogen beschadigen. Dit is echter onjuist. Lenzen zouden niet zo populair zijn wanneer het verhaal wel echt zou zijn.

Linkruil.org

Comments are closed.