Artikel Plaatsen

Breng hier uw artikel onder de aandacht!

Douglas overkapping maken? | Groot assortiment

Zelf uw douglas overkapping maken? Dan bent u bij Douglas-hout aan het juiste adres. Neem een kijkje in ons assortiment en kies welke soort u wil gebruiken voor uw douglas overkapping. Bijna alle douglas planken en balken uit ons assortiment zijn verkrijgbaar in de originele kleur en in het zwart. Douglas hout is de beste houtsoort om uw overkapping van te maken. Niet alleen is het hout zeer sterk, het is daarnaast ook nog eens duurzaam en het heeft een prachtige kleur. Maak een stijlvolle douglas overkapping in uw achtertuin. Ga naar de website van douglas-hout en bekijk het aanbod!

Voordelen van een douglas overkapping

Het plaatsen van een douglas overkapping in vergelijking met andere overkappingen heeft veel voordelen.

Een douglas overkapping is duurzaam:
douglas hout valt in duurzaamheidsklasse 3. Dit betekent dat uw douglas overkapping minimaal 10 tot 15 jaar onbehandeld mee zal gaan wanneer direct contact met de grond vermeden wordt. Wanner dit vergeleken wordt met een overkapping gemaakt van vuren hout zal uw douglas overkapping ongeveer 2 keer zo lang mee gaan!

Een douglas overkapping is sterk: douglas hout behoort tot een van de sterkste Europese houtsoorten. Dit maakt dat douglas hout zowel binnenshuis als buitenshuis breed inzetbaar is.

Douglas overkapping: de mogelijkheden

Doordat douglas zo’n sterke houtsoort is, is het voor veel verschillende toepassingen inzetbaar., Zo wordt douglas bijvoorbeeld gebruikt voor ramen & deuren, balken, dakkbedekking, zweeds rabat, schaaldelen en meer. Met douglas is in principe alles mogelijk. Zo ook natuurlijk een douglas overkapping.

Maak een sterke douglas overkapping

Wilt u een douglas overkapping maken in uw tuin? Goed dat u kiest voor de sterke douglas houtsoort. Bezoek eens de website van douglas-hout en bekijk alle verschillende douglas materialen die u kunt gebruiken voor uw douglas overkapping. Wilt u extra informatie over een douglas overkapping bouwen in uw tuin? Druk op de link en lees het artikel! Uw bestelling wordt binnen 7 tot maximaal 10 werkdagen thuisbezorgd. Afhalen kan natuurlijk ook, laat dit wel even van tevoren weten.

Linkruil.org

Comments are closed.