Artikel Plaatsen

Breng hier uw artikel onder de aandacht!

Een content management systeem voor de eenmanszaak

Met een eenmanszaak zijn er verschillende zaken die geregeld moeten worden om het ondernemen zo makkelijk mogelijk te maken. Zo komt er over het algemeen een zakelijke website kijken bij het ondernemen. Ook een systeem om relevante informatie over uw contacten (zoals leveranciers en klanten) bij te houden mag over het algemeen niet ontbreken.

Een startende ondernemer zal snel geneigd zijn te kiezen voor een gratis pakket voor het bouwen en onderhouden van de website. Populair onder ondernemers, maar ook onder de huis-tuin-en-keuken gebruiker, is het content management systeem WordPress. Zoals reeds vermeld is een groot voordeel van het systeem dat het gratis is en er zijn veel uitbreidingen voor WordPress te verkrijgen. Een nadeel van WordPress is echter dat u deze uitbreidingen doorgaans ook echt nodig zult hebben om bepaalde basisfunctionaliteiten, zoals een werkend contactformulier, aan de praat te krijgen.

Een systeem voor de klantenadministratie zal doorgaans apart aangeschaft moeten worden. Deze komt in dat geval op een aparte omgeving te draaien. Het zou handig zijn wanneer er één platform was waar u alle randzaken rondom het ondernemen kunt afhandelen. Zodat u niet steeds op zoek bent naar de juiste inloggegevens voor de omgeving waar u op dat moment moet zijn. Wanneer er één omgeving is, kunt u op die plek al uw zaken regelen.

Het content management systeem van Vrolijk Internet Services is precies met dat doel ontwikkeld. De filosofie achter het content management systeem is dat het ondernemers zo weinig mogelijk tijd moet kosten om zaken af te handelen die meer met het ondernemen op zich te maken hebben dan met uw kernactiviteiten. Zodat u zich meer op die kernactiviteiten kunt focussen.

Linkruil.org

Comments are closed.