Artikel Plaatsen

Breng hier uw artikel onder de aandacht!

Een gespecialiseerde heftruckopleider in Nederland

Wat doet BLOM en wat kan je verwachten?

BLOM is een gespecialiseerde heftruckopleider en heeft verschillende trainingslocaties in Nederland. Je kunt bij BLOM terecht voor een heftruck-, reachtruck-, hoogwerker-, VCA-, en BHV-opleiding. Tijdens alle opleiding wordt veel aandacht besteed aan de veiligheid. De opleidingen zijn met oog daarop voornamelijk gericht op de praktijk. Volledige controle over het betreffende transportmiddel is noodzakelijk. BLOM helpt ongelukken te voorkomen en verhoogt de behendigheid van chauffeurs. Daardoor kan de werkvloer veiliger gemaakt worden en kan de productie worden verhoogd. Daarnaast zal de efficiëntie doormiddel van een opleiding voor het betreffende transportmiddel aanzienlijk worden verhoogd.

Handhaven van veiligheid op jouw werkplek

Na het volgen van een heftruck-, reachtruck- of hoogwerker opleiding zal je veiliger werken als het gaat om intern transport. Een certificaat van deze opleidingen blijft vijf jaar geldig. Naast een goede opleiding wil BLOM aandacht blijven houden voor de veiligheid op de werkvloer. Daarbij is het van belang om de vaardigheden van jou en je andere medewerkers te blijven toetsen. Met gratis beoordelingsformulieren kan je snel zelf inschatten of de vaardigheden van jou en je collega’s voldoende op niveau zijn en of deze ook op niveau blijven.

Blijf jezelf verbeteren

Het is de missie van BLOM om zich in te zetten voor chauffeurs binnen intern transport. Hierbij wil BLOM het intern transport verbeteren en de posities van chauffeurs verheffen. Dit kan doormiddel van kwalitatief hoogwaardige opleidingen waarbij veel aandacht wordt besteed aan het aanleren van vaardigheden en het afleren van verkeerde gewoontes. Met de eerdergenoemde beoordelingsformulieren wil BLOM ervoor zorgen dat dit doorgezet wordt op de werkvloer en dat dit op een eenvoudige manier gehandhaafd kan worden. De competenties die daarbij getoetst worden zullen uitwijzen of jij en jouw collega’s de kennis in huis hebben om zo veilig mogelijk te werken in een magazijn.

BLOM

Linkruil.org

Comments are closed.