Artikel Plaatsen

Breng hier uw artikel onder de aandacht!

Een moderne pizza oven voor elke hobby kok

Ben je gek op koken? En is jouw huidige oven te klein voor jouw kookkunsten? Met een pizza oven bak je de lekkerste gerechten op een authentieke wijze. Naast het bakken van pizza kan je deze oven ook gebruik voor nog veel meer gerechten. Denk hierbij aan het bakken van brood, het bereiden van vlees spiesen en nog veel meer. Met een rvs pizza oven kan je binnen en buiten de sterren van de hemel bakken.

Voordelen moderne rvs pizza oven

De moderne pizzaovens vindt zijn oorsprong bij de ambachtelijk gemetselde stenen ovens. In de laatste jaren is er echter een trend ontstaan rondom moderne pizza ovens van rvs. Door zijn gebruiksvriendelijkheid en moderne ontwerp is de vraag naar deze ovens als maar veder gegroeid. Hiernaast hebben moderne rvs ovens nog meer voordelen:

  • Moderne pizzaovens hebben en snellere opwarmtijd. Deze ovens zijn binnen 15 minuten al op temperatuur.
  • Net als een traditionele pizzaoven is de vloer gemaakt van vuurvaste tegels.
  • Deze moderne ovens zijn gemaakt van rvs. Hierdoor zijn de pizzaovens vele male lichter.
  • Door het gebruik van rvs zijn deze ovens ook gemakkelijker schoon te maken.
  • Deze pizza ovens zijn ook erg betrouwbaar. Traditionele steenovens kunnen op ten duur gevoelig worden voor het Nederlandse weer. Hierbij is de kans groter dat koepel breekt of scheurt veel groter.
  • De meeste rvs ovens hebben wielen. Je kan de oven overal snel en gemakkelijk naar toe verplaatsen.
  • Vergeet de BBQ-pan niet. De meeste ovens worden geleverd met een BBQ pan. Gebruik de pan met een ronddraairooster voor het bereiden van vis of vlees.

Liever binnenshuis bakken?

Er zijn merken op de markt die zich specialiseren in hout gestookte ovens voor gebruik binnenshuis. Pizzaovens van Gusto zijn hier speciaal voor ontworpen. Deze ovens hebben het moderne uiterlijk van een huishoudelijk apparaat. Perfect voor het hedendaagse koken.

Met zijn ingebouwde zwenkwielen aan de achterkant zijn deze ovens makkelijk hanteerbaar. Deze trendy pizza ovens zijn ook nog eens verkrijgbaar in twee verschillende kleuren. Voor ieder interieur is er een passende kleur!

Gas of elektrisch installatie

Ben je een grote fan van gemak? En hou je ervan om snel een heerlijke pizza op tafel te toveren? Kies dan niet voor een hout gestookte oven, maar voor een pizza oven met een elektrische of gasinstallatie. Naast snelheid verhoog je ook het gebruikersgemak. Het enige wat je hoeft de doen is de temperatuur in te stellen en de besturing regelt de rest. Je geniet binnen no time van een heerlijke zelfgebakken pizza. Buon appetito!

Moderne pizzaovens voor elke hobby kok

Bij de Pizzaovens.shop vind je een geruim assortiment moderne rvs ovens. Van traditionele hout gestookte pizza ovens tot ovens met een elektrische of gasinstallatie.

De Pizzaovens.shop heeft ook een fysieke showroom deze is de gehele week (behalve zondag) te bezoeken op afspraak. Bel ze gerust of stuur een mailtje met de datum en tijd wanneer je langs wil komen. Je bezoek wordt zo snel mogelijk ingepland. Tijdens je bezoek kan je in alle rust de ovens bekijken en vragen stellen voor een persoonlijk advies.

Heerlijke pizza, gebakken in eigen pizzaoven!

Linkruil.org

Comments are closed.