Artikel Plaatsen

Breng hier uw artikel onder de aandacht!

Een slanke strakke buik in de zomer, wat moet je hiervoor doen

Wie wil het niet. Een slanke strakke buik in de zomer. Maar wat moet je hiervoor nu precies doen ? Moet je afvallen of moet je intensief trainen ? Wij geven het antwoord.

Afslanken
Allereerst moet je beginnen met afslanken. Dat betekent dat je alleen maar voedingsmiddelen moet eten die niet bijdragen tot een gewichtstoename. Daarnaast is het belangrijk dat je meer gaat bewegen. Zorg voor voeding waardoor je geen honger hebt en een training waarbij je fitter wordt en spieren opbouwt

Hormonen
De hormonen Cortisol en Insuline blijken een belangrijke factor bij gewichtstoename: Cortisol wordt aangemaakt in tijden van stress en insuline wordt aangemaakt als je voeding eet met een hoge Glycemische Index (suiker, witte rijst etc.).

Beweging
Als je een strakke slanke buik wil is beweging essentieel. Het is niet mogelijk om plaatselijk vet te verbranden dus denk niet dat buikspieroefeningen alleen maar helpen om op je buik af te vallen. Maar het zorgt wel voor een strakkere buik en in combinatie met gewichtsverlies krijg je geen dunne slappe buik, maar juist een dunne strakke buik !

Bewegen is niet iets wat je tijdelijk doet. Probeer dit in te passen in je leven en dagelijks of om de dag oefeningen te doen die zorgen voor gewichtsverlies én spieropbouw.

Voedingsdeskundige en personal coach M. ter Velde legt uit dat er voeding bestaat die onbeperkt gegeten kan worden zonder dat men aankomt, omdat deze voeding geen insuline aanmaak tot gevolg heeft. Ook op de goede manier omgaan met stress heeft vaak gewichtsafname tot gevolg. Tot slot is voldoende beweging en de juiste voeding eten, natuurlijk van belang voor een blijvend succesvol resultaat. Afvallen hoeft niet moeilijk te zijn als u uw levenswijze weet aan te passen met kleine doeltreffende aanpassingen. Dagelijks spieren trainen voor een gezonder, slanker en strakker lichaam, is na enige tijd voor veel mensen routine en iets wat ze niet meer zouden willen missen.

Dit artikel word je aangeboden door Shape Care International

Strakke buikspieren trainen

Strakke buikspieren zijn essentieel voor de aanblik van een strak lichaam. Als de buik strak is, zitten kleren mooier en u oogt jonger. U kunt uw buikspieren trainen op een sportschool, maar als u niet naar de sportschool wilt, zijn er verschillende methodes om thuis uw buikspieren op een zodanige te trainen dat u ook gewicht verliest. U kunt kiezen voor bepaalde fitnessapparatuur (prijzig) of bijvoorbeeld een online video-cursus met een persoonlijke coach zoals het populaire Kettlebell Workout. Met training komt het altijd aan op motivatie, plezier en routine. Of u nu naar de fitnessclub gaat of u traint thuis, maak een plan om de oefeningen dagelijks te doen, ook als u geen dieet volgt.

Sixpack trainen, voor mannen

De sixpack is een algemeen begrip geworden. Mannen die hun buikspieren op de goede manier trainen, krijgen een mooie strakke buik zonder overmatig vet en waar de spieren als een sixpack onder de huid liggen. Een man met een sixpack is inderdaad een aantrekkelijke verschijningen, maar hoe traint u de juiste spieren? ‘Zomaar’ buikspieroefeningen doen is niet de manier. De buikspieren moeten op specifieke wijze getraind worden om een mooie sixpack te krijgen. Ook moet de training geen stress opleveren, om extra opslag van buikvet door aanmaak van het stresshormoon cortisol, te voorkomen.

Linkruil.org

Comments are closed.