Artikel Plaatsen

Breng hier uw artikel onder de aandacht!

Een stoere activiteit voor de hele familie

Is er binnenkort weer een activiteit voor de hele familie, maar weten jullie nog niet wat jullie moeten doen? Er zijn verschillende activiteiten voor de hele familie, maar die wel uitdagend genoeg zijn voor iedereen. Denk bijvoorbeeld eens aan een escape room. Je wordt met de hele familie opgesloten in een ruimte, en door middel van puzzels en door goed op te laten zou je kunnen ontsnappen. Escape room Maarssen is zo kamer voor de hele familie. Het geeft genoeg uitdaging voor de ouderen, en genoeg spanning voor de jongeren van de familie. Het levert als goed is teamwork op en zelfvertrouwen voor iedereen. Laat het fanatisme in je naar boven komen bij escape room Maarssen.

Mogelijkheden

Bij escape room Maarssen zijn er verschillende kamers beschikbaar waar je met de hele familie terecht kunt. Er kunnen acteurs meespelen die je het lastig maken, maar er zijn ook kamers ingericht waarbij je puzzels moet maken om verder te kunnen in je ontsnapping van de escape room Maarssen.

Familie en vrienden

Bij escape room Maarssen kun je met verschillende groepen terecht. De ene keer kom je met familie, de andere keer ga je met je vriendengroep. De kamers zijn zo ingericht dat je dit met de familie kan doen, maar je kunt er ook heel goed met je vrienden terecht. Je moet wel met de hele groep lekker fanatiek meedoen, anders kan de ervaring toch wat minder worden.

Informatie verzamelen

Voordat je de escape room Maarssen binnenkomt krijg je al heel wat informatie om in het verhaal te komen. Je bent eigenlijk een acteur in je eigen ontsnapping. Dus krijg je informatie om je alvast te verdiepen in het verhaal en misschien al hints verzinnen.

Wil je nu kijken hoe de kamers eruit zien, wat de mogelijkheden zijn en hoe je kan reserveren? Neem dan eens contact op, je kunt ook veel informatie vinden op de website.

Linkruil.org

Comments are closed.