Artikel Plaatsen

Breng hier uw artikel onder de aandacht!

Escape room omgeving Utrecht past zich aan, aan u

Escape room omgeving Utrecht is dé plek voor jong en oud. Hier hebben we verschillende kamers die door verschillende leeftijden opgelost kunnen worden. Zo hebben we een kamer die speciaal voor de jongeren kinderen kan worden gespeeld, zodat de hele familie onder de pannen is wanneer er een bezoekje wordt gepland aan escape room omgeving Utrecht. Daarnaast is een escape room een perfect uitje voor vrijgezellenfeesten, teamuitjes of kinderfeestjes. Ook bieden wij verschillende arrangementen helemaal gebaseerd op uw eigen wensen.  Zo hebben wij voor kinderfeestjes een arrangement dat inclusief een traktatie is voor alle kinderen. Voor de rest kunt u het helemaal zelf in elkaar zetten en wordt er een persoonlijk prijskaartje aangehangen.

De kerk van escape room omgeving Utrecht

Voor de echte durfallen hebben wij een kamer die zelfs volwassenen griezelig vinden. De kamer is geheel gebaseerd op een exorcisme. Deze wordt uitgevoerd terwijl iedereen in de kamer is en speelt zich af in een kerk. Niet alleen is er een exorcisme bezig, ook zullen er verschillende geesten tevoorschijn komen in het uur dat jullie in de kamer zijn. Een van jullie team zal op de tafel liggen en deze persoon zal hele andere informatie verkrijgen en moet deze proberen door te spelen naar de rest. Maar dit gaat natuurlijk niet vanzelf. Er zal veel moeten worden samengewerkt. Ook zal er aandachtig naar elkaar geluisterd moeten worden om het spel te kunnen winnen.

Reserveren

Wanneer er behoefte is aan escape room ‘de kerk’ is het mogelijk om contact op te nemen met escape room omgeving Utrecht. Hierdoor word je zeker van je reservering en kan er ook samen worden gekeken naar een bijpassend arrangement. Daarnaast kan er ook gereserveerd worden op onze website. Hier kan je aangeven welke kamer je wilt reserveren en met hoeveel personen je komt. Ook kan je ook hier een arrangement bijboeken.

Linkruil.org

Comments are closed.