Artikel Plaatsen

Breng hier uw artikel onder de aandacht!

Expediteur Rotterdam

In de afgelopen 80 jaar zijn we een begrip geworden in de haven van Rotterdam. Dit komt omdat we al jaren bezig zijn om de beste Expediteur Rotterdam te worden. In het begin begonnen wij met slechts twee medewerkers. Maar nu hebben we zelfs ruim 150 collega’s. Maar desondanks de grote groep mensen, blijven we een echt familiebedrijf. Dit proberen we ook echt zo te houden door korte lijntjes naar elkaar toe. Dit is helemaal te merken in onze gehele bedrijfscultuur, waarbij vakkennis en een prettige sfeer op nummer één staan. We zijn werkzaam in Rotterdam en omstreken. Dit komt natuurlijk omdat hier de grote haven is. We werken al vanaf het begin samen met verschillende expediteurs. Hierdoor hebben met hen al een goede band opgebouwd die we nog steeds koesteren.

Tweede natuur

We gaan toch een beetje opscheppen over onszelf als beste Expediteur Rotterdam. Het is voor ons namelijk al tweede natuur geworden om te werken met douanes in de hele wereld. Op dit terrein voelen wij ons ook echt als een vis in het water. We hebben gedurende de jaren, mede dankzij onze kennis een goede band opgebouwd met de douane. Sinds 2010 zijn we gecertificeerd. Misschien vraagt u zichzelf af waarom we deze band nodig hebben en wat er zo belangrijk aan is? Het is namelijk met het vervoer naar het buitenland belangrijk om alles goed geregeld te hebben voor de inspecties. Er zitten voor ieder land namelijk weer andere regels verbonden aan het vervoeren naar het buitenland.

Verschillende diensten

Bij de Expediteur Rotterdam bieden we verschillende diensten aan. Dit zijn diensten die we vervoeren naar ruim 700 bestemmingen overal ter wereld. Overal ter wereld hebben we eigen agenten. Dit zijn de mensen waar mee we veel contacten hebben. Wilt u meer informatie over ons? Dan kunt u snel naar onze website.

Linkruil.org

Comments are closed.