Artikel Plaatsen

Breng hier uw artikel onder de aandacht!

Feest- en evenementenlocatie voor iedere gelegenheid

Feest- en evenementenlocatie voor iedere gelegenheid

Wanneer er een bijzonder gelegenheid aan zit te komen, wilt u dit natuurlijk goed vieren op een prachtige en unieke bestemming. Al het regelen kan soms vermoeiend zijn en het is dan altijd prettig wanneer er door een gespecialiseerd bedrijf of persoon wordt meegedacht met uw wensen.

Gelegenheden

Bent u ten huwelijk gevraagd en bent u nog op zoek naar een prachtige trouwbestemming? U kunt prachtig binnen of buiten trouwen in het weiland. Kies voor één locatie waar u uw
dromen waar kunt maken. Uw gasten zullen deze ervaring nooit meer vergeten.

Ook uw receptie kunt u naar wens vieren op de prachtige feestlocatie met diversen mogelijkheden qua ruime en knusse zalen. De catering wordt hierbij uiteraard door het team van De Weistaar geregeld. Samen met u zullen ze alles tot in de puntjes regelen. Met als doel er een fantastische en onvergetelijke dag
van te maken. Bij Boerderij de Weistaar staan uw wensen en dat van uw gasten centraal.

Voor overige gelegenheden waaronder het vieren van uw verjaardagsfeest, jubileum, geboortefeest ter viering van jullie kindje of voor een vergadering en teambuilding. Met veel ervaring als evenementenlocatie maken ze het u en uw gasten graag naar hun zin. Maak uw wensen bespreekbaar en kijk gerust samen naar de mogelijkheden.

Feestlocatie Maarsbergen

Dé evenementenlocatie voor uw ultieme feesten vindt u in Maarsbergen. Met een prachtig uitzicht over de weilanden geeft het een sfeervolle en landelijke sfeer. Binnen is er ook echt gedacht aan de inrichting met veel klasse en smaak. Er zijn verschillende zalen te huur voor diversen evenementen. Of het nu voor een zakelijke vergadering is, een bedrijfsuitje, voor uw receptie of bruiloft of om uw verjaardag te vieren? Het kan allemaal samen met uw gasten zorgen wij voor een onvergetelijke dag. Bij Boederij de Weistaar denken ze graag met u mee en verzorgen uw evenement graag tot in de puntjes.

Linkruil.org

Comments are closed.