Artikel Plaatsen

Breng hier uw artikel onder de aandacht!

Feestlocatie en zaalverhuur | Wees goed voorbereid en geniet

Een bijzondere gebeurtenis of iets feestelijks te vieren? Vaak gaat er een hoop energie en tijd zitten in een goede voorbereiding en planning zitten voor het houden van een feest. Nu heb ik een bedrijf gevonden in een prachtige omgeving die zoveel mogelijk met streekproducten werken en u en uw gasten een onvergetelijke dag kunnen bezorgen. Een ware beleving voor u en uw gasten op een prachtige feestlocatie.

Feest- en evenementenlocatie

De Weistaar is een prachtige locatie in Maarsbergen. Boerderij De Weistaar is prachtig landelijk gelegen in Midden-Nederland. Met een geweldig uitzicht over de weilanden waar koeien en paarden grazen, bent u er even helemaal tussen uit. Van iedere gelegenheid maakt Boerderij De Weistaar een bruisend spektakel. Van familiedag tot trouwfeest, van verjaardag tot aan teambuilding met uw personeel. Een rustiek landelijke omgeving, waar u de ware beleving krijgt voor u en uw gasten.

Zaalverhuur

Voor een groep groot of klein zijn er voldoende zalen te huur. Zo is er een zaal dat De Deel heet hierin kunt u vanaf 20 tot 300 personen terecht. Deze zaal beschikt over een groot podium, professionele geluidsinstallatie en een beamer met een projectiescherm. Verder zijn er nog meer zalen in de zalenverhuur beschikbaar namelijk: De Boerenhoeve, De Stal, De Hooizolder, De Brink, ‘t Voorhuis.

Unieke belevenis

Voor een unieke belevenig of voor meer informatie kijkt u gerust eens op de website van Boerderij De Weistaar. Voor Feesten en partijen, personeelsuitjes, bruiloft en of een jubilea kunt u bij de Weistaar terecht. Vraag gerust eens naar de mogelijkheden en ontdek de schoonheid van de unieke locatie.

Linkruil.org

Comments are closed.