Artikel Plaatsen

Breng hier uw artikel onder de aandacht!

Geld verdienen met AdFly

Een redelijk nieuw verschijnsel op het internet zijn de zogenaamde “URL shortener services”. Dit zijn services die een lange URL kunnen verkorten. Dit is soms nodig omdat een URL soms te lang kan zijn voor een invoerveld in een formulier.

Voor het verkorten van een URL kun je gebruik maken van verschillende diensten, zoals Bitly en TinyURL. Een URL shortener service waar je ook geld mee kunt verdienen is Adfly. En dit is interessant. Want als je werkzaamheden op het internet geld kunnen opleveren, waarom zou je dit geld dan laten liggen?

AdFly werkt als volgt. Wanneer je op je website of op social media een link wilt delen, dan ga je eerst naar AdFly en voert daar de betreffende link in. Vervolgens genereert AdFly een nieuwe link voor je. Plaats deze link op je website of de social media.

Wanneer nu iemand op je link klikt, dan krijgt deze persoon eerst een advertentie te zien. Daarna wordt hij of zij doorgestuurd naar de pagina welke je in AdFly hebt ingevoerd. Per advertentieweergave krijg je gemiddeld 0,00150 dollarcent. Dit lijkt weinig, maar bedenk je eens wat er gebeurt wanneer duizenden mensen op een dergelijke link klikken.

Wil je AdFly zelf proberen, dan is HIER de link. De service is volledig gratis, dus er zijn geen risico’s aan verbonden. Probeer het een tijdje en beslis dan zelf of AdFly iets voor je is.

Linkruil.org

Comments are closed.