Artikel Plaatsen

Breng hier uw artikel onder de aandacht!

Glasbewassing

Schone ramen, dat is het visitekaartje van het bedrijf. Maar ramen worden heel gauw vies. Voor het behouden van ramen en kozijnen is het belangrijk dat ze periodiek de ramen te laten behandelen. Glasbewassing is een topteam met professionele glazenwassers dat kennis en materialen en middelen heeft om succesvol hun werk te doen. Ook werken ze supersnel en streep loos!

Hooggespannen

Als je langs een pand zou rijden die vuile ramen heeft, zouden je verwachtingen van de onderneming ook erg hooggespannen zijn. Wist je dat schone ramen een positieve bijdrage leveren aan de arbeidsomstandigheden en daardoor het ziekteverzuim verminderen? Schone ramen zijn hygiënisch. Het is dus belangrijk om te zorgen dat de glasbewassing goed geregeld is.

Gevelreiniging

Glasbewassing en gevelreiniging op groteren hoogtes wordt uitgevoerd, zijn bijna alle glazen en gevelreinigers en leidinggevende voor hun veiligheid VCA gecertifieerd.

Schoonmaakmiddel

Glasbewassing is reinigen van ramen zowel binnen en buiten van het pand. De materialen die je gebruikt zijn heel verschillend dat ligt aan het pand en waarin de ramen zich bevinden. Voorbeeld: Schoonmaakmiddel, theedoek, vaatdoek, emmer, zeem wisser en een spons. Ook heb je natuurlijk ander materiaal nodig zoals: een lader, hoogwerker, en een telescooparm. Het is meer dan alleen wassen van het glas. Niet alleen het glas wordt schoongemaakt maar ook de lijstwerk en randen.

Glazenwassers het goed onderhouden

Glazenwassen is een vak, een vak wat niet door iedereen uitgevoerd kan worden. Glazenwassers die meedenken is heel belangrijk zij helpen u ook vooruit. Schone ramen is een groot belang voor het uiterlijk van het pand en ook voor de staat van het onderhoud ervan. Het is dus belangrijk dat de glazenwassers het goed onderhouden. Glazenwassen is geen kwestie van even een ladder tegen de gevel en soppen maar. Er komt wel wat meer bij kijken nu.

Linkruil.org

Comments are closed.