Artikel Plaatsen

Breng hier uw artikel onder de aandacht!

Goedkoop daten voor mannen

Veel mannen geven honderden euro’s uit op een date. Meestal bereiken ze daarbij niet de doelen die zij voor ogen hadden. Het uitgeven van veel geld, vaak bedoeld om indruk te maken, heeft ze nergens gebracht. Niet te veel geld uitgeven, is het advies.

Het gaat vaak om een eerste ontmoeting. Men heeft elkaar leren kennen via de website Relatieplanet.nl en er is nu een ontmoeting in levenden lijve. Nu zullen veel mannen denken dat ze een goede indruk op de date maken door veel geld uit te geven.

Veel vrouwen houden er niet zo van als je veel geld uitgeeft op een date met ze. Het maakt veel vrouwen ongemakkelijk. Het kan namelijk een schuldgevoel bij haar veroorzaken. Ze kan gaan denken dat ze dit bedrag op een volgende date moet terugbetalen. Ook wanneer ze jou niet aantrekkelijk vindt, kan ze zich schuldig gaan voelen. Ze blijft onduidelijk over of ze jou leuk vindt, omdat je zoveel geld hebt uitgegeven. Verder kan ze denken dat je haar probeert om te kopen met zo veel uitgaven voor haar.

Ook bestaan er vrouwen die helemaal geen respect hebben voor mannen die alles betalen. Deze vrouwen zullen de hele avond van jouw geld drinken. Zulke vrouwen zouden voor jou niet interessant moeten zijn. Ga op zoek naar een andere vrouw wanneer je een vrouw teft die alleen interesse heeft in gratis drankjes.

Een goed gevoel eraan overhouden, dat is veel belangrijker dan wat je hebt uitgegeven. Romantiek kan ervoor zorgen dat de date in haar hoofd blijft hangen. En om een romantische sfeer te creëren, hoef je heus geen bakken met geld uit te geven. Denk aan een leuke boswandeling. En wat dacht je van picknicken? Hierbij moet je denken aan 10 euro per persoon uitgeven. Jij steek voor haar hiermee boven de massa uit. Je weet met weinig geld een date leuk te maken. Een man die een unieke date weet te creëren, is natuurlijk aantrekkelijk. Voor haar ben jij anders dan de rest en dus interessant.

Linkruil.org

Comments are closed.