Artikel Plaatsen

Breng hier uw artikel onder de aandacht!

Goedkoop daten

Helaas bestaan er een hoop mannen die honderden euro’s uitgeven op een date. Met regelmaat verloopt de date dan ook nog eens niet zoals ze hoopten. Ze hebben geen indruk gemaakt op de vrouw en zijn achteraf een hoop geld armer. De date goedkoop houden, is de gouden tip achter dit artikel.

Er zijn veel mannen die denken dat zij indruk kunnen maken op een vrouw door op de date veel geld uit te geven. Bij een ontmoeting met een vrouw die zij via bijvoorbeeld Lexa.nl hebben leren kennen, geven ze honderden euro’s uit.

Het overgrote deel van de vrouwen houdt niet zo van mannen die veel geld uitgeven voor de date. Het geeft ze een onprettig gevoel. Het kan zorgen voor een schuldgevoel bij haar. Ze denkt dat ze een volgende keer evenveel moet uitgeven voor jou. Ook wanneer ze jou niet aantrekkelijk vindt, kan ze zich schuldig gaan voelen. En jij hebt honderden euro’s aan haar uitgegeven! Denken dat jij met je geld een gebrek aan zelfvertrouwen compenseert, is een laatste mogelijkheid.

Er zijn ook vrouwen die je een softie of een sukkeltje gaan vinden als je veel uitgeeft. Dit betekent dat ze je zullen misbruiken. Sommige vrouwen laten al hun drankjes door mannen betalen. Aan zulke vrouwen heb jij niets. Jij wilt een leuke vrouw en geen vrouw met slechte intenties.

Het belangrijkste is dat jullie allebei met een goed gevoel naar huis gaan na de date. Romantiek kan ervoor zorgen dat de date in haar hoofd blijft hangen. Het is ook nog eens leuker voor jezelf en jouw portemonnee. Een wandeling door het bos kan heerlijk zijn. En wat dacht je van picknicken? Hierbij moet je denken aan 10 euro per persoon uitgeven. Jouw date is nu al fantastischer dan die met al die mannen die veel uitgeven. De kans is groot dat ze jou hierdoor aantrekkelijk gaat vinden. Haar interesse in jou groeit.

Linkruil.org

Comments are closed.