Artikel Plaatsen

Breng hier uw artikel onder de aandacht!

Gratis en snel je auto verkopen

Een augratis-auto-verkopento gratis en snel verkopen is geen enkel probleem bij de autoveiling van Gratis Mijn Auto Verkopen. Daar kun je ieder merk en type auto probleemloos verkopen voor de beste prijs. De autoveiling is namelijk voorzien van een groot RDW netwerk welke meer dan 5000 aangesloten autobedrijven telt. Hierdoor ben je dus verzekerd van een goede prijs.

 

Het beste bod

Stel dan je zelf twee of drie autobedrijven zou benaderen en hen vraagt wat je voor je auto terug krijgt, dan zijn deze antwoorden altijd verschillend. Stel je dan eens voor dat je auto aan meer dan 5000 autobedrijven wordt voorgelgd. Daarmee neemt de kans niet alleen toe dat je een hoger bedrag te horen krijgt, maar dankzij de 24 uurs veiling zijn de bieders ook een stuk actiever. Ook dat drijft de prijs verder omhoog. Verkopen kan gegarandeerd tegen het hoogste bod. Ga je akkoord met het gratis en vrijblijvende bod, dan weet je zeker dat je de auto voor de beste prijs verkoopt.

 

Erkende autobedrijven

rdw-logoDe RDW erkende autobedrijven hebben een groot voordeel. Ze betalen niet alleen direct het afgesproken geldbedrag uit, maar maken ook ter plaatse de vrijwaring op. Dat betekent dat de auto ook echt van je naam is en dat je geen dag langer verzekerd hoeft te zijn of wegenbelasting hoeft te betalen. Bovendien heb je niet te maken met gelukszoekers die aan je deur komen. De prijs is vooraf bekend wat je voor je auto terug krijgt bij verkoop. Een duidelijk verhaal en allemaal zonder kosten!

 

Binnen 1 dag verkopen

Binnen 1 dag je auto verkopen bij de beste autoveiling van Nederland is geen enkel probleem. Aanmelden, het hoogste bod ontvangen en de verkoop zijn allemaal zonder kosten. Wil je weten wat jouw auto waard is? Meld hem dan vrijblijvend aan!

 

Aanmelden is zo gebeurt

Aanmelden is erg eenvoudig. Vul je kenteken in en geef aan in welke staat de auto verkeerd. Is er onlangs onderhoud gepleegd of zit er ergens een kras of deuk? Geef dit dan aan. Zodoende krijg je een nog beter bod. Uiteindelijk beslis jij of je de auto verkoopt of niet. Geen risico dus!

 

Beter dan inruilen

Vergeet inruilen want de autoveiling realiseert in 90% van de gevallen een betere prijs voor je auto. Ook particulier verkopen loont niet zoals de autoveiling dat doet. Bovendien verkoop je de auto sneller én niet aan een zeurende particulier.

 

Linkruil.org

Comments are closed.