Artikel Plaatsen

Breng hier uw artikel onder de aandacht!

Groeiend bedrijf

Een groeiend bedrijf is fijn voor jou als ondernemer. Je bedrijf gaat piepen en kraken maar wel op een positieve manier. Je komt voor verschillende uitdagingen te staan. Personeel te kort, ruimte te kort nieuwe faciliteiten welke aangeschaft moeten worden en ga zo maar door. Vandaag wil ik inzoomen op het ruimte te kort en dat specifiek in een magazijn. Ruimte is namelijk erg kostbaar, helemaal als deze onbenut blijft. Er zijn verschillende opties waarover je na kan denken.

Ruimte te kort

Mocht je te weinig ruimte hebben in je magazijn, zijn er verschillende opties waarover je na kan denken om dit probleem aan te pakken. Je kan het gehele bedrijf verhuizen, naar een grote omgeving. Er ruimte bij laten bouwen, zodat je kan blijven zitten waar je zit. Een andere optie en misschien wel de goedkoopste is het nemen van een entresolvloer.

Entresolvloer

Met een entresolvloer kan je meer halen uit de (onbenutte) ruimte die jij nu in jouw magazijn hebt. Het kan gebruik worden om extra werkruimte te creëren of om voor meer opslagruimte. Je maakt als het waren een extra verdieping in de ruimte. De vloeren zijn over het algemeen snel te plaatsen, waardoor het geen meer jaren plan is. Je snel het in gebruik kan nemen. Het is dus een snellere oplossing dan verhuizen of bij laten bouwen. Daarbij kan je de vloer al binnen 2 jaar terugverdienen, waardoor het ene hoge ROI heeft ten opzichte van ander oplossingen.

Vaak kan je deze ROI laten berekenen. Zo weet jij wanner je het hebt terugverdient en laten we eerlijk wezen dat vindt jouw financiële man ook fijn om te weten.

Linkruil.org

Comments are closed.