Artikel Plaatsen

Breng hier uw artikel onder de aandacht!

Het cruciale onderdeel uit onze samenleving

Ze zijn niet meer weg te denken uit ons land. De welbekende plastic borden. Bij iedere barbecue worden ze uit de kast getrokken. Bij iedere verjaardag wordt er taart op geserveerd. Geeft zoonlief een feestje, roept moeders dat hij wel plastic borden moet gebruiken om zo twee dingen te voorkomen: kapot servies en een gigantische berg afwas, die ze waarschijnlijk, als het puntje bij het paaltje komt, toch zelf moet gaan wegwerken, ook al heeft de puisterige puber bij hoog en laag gezworen dat hij zorg zou dragen voor het opruimen. Ach, die plastic borden gooi je bij het plastic afval en je bent er van af. Uiteindelijk ziet zoonlief dat ook in en maakt hij er gretig gebruik van, let op mijn woorden. Bovendien wil hij waarschijnlijk toch niet dat zijn vrienden zien dat ze thuis van borden met een vogeltjesmotief eten.

Voor iedere gelegenheid heb je plastic borden

En laten we eerlijk zijn. Plastic borden heb je voor iedere gelegenheid. Je hebt de mooi versierde versies voor speciale feestdagen, zoals kerst, Pasen of een jubileum. Maar bij Pasen kun je ook kiezen voor lichtgeel of knalgroen ofzo. Ook bijpassend en leuk. Of je doet het door elkaar. Varieer een eind weg, het kan allemaal. Met een verjaardag van een kind ga je voor Paw Patrol of Frozen of een ander populair kinderprogramma.

En natuurlijk de universele borden

En de witte plastic borden kunnen gewoon altijd. Bij iedere gelegenheid. Combineer het desnoods met leuk bedrukte servetten en je hebt weer een thema te pakken. Ook leuk als je gaat picknicken ofzo. Pak de witte plastic borden en neem rood-wit geblokte servetten mee. Ziet er echt superleuk uit en daar hebben we ons voordeel weer: geen afwas en je mikt het zo bij het afval. Wel even goed scheiden natuurlijk, want plastic wordt gerecycled. Kunnen er vervolgens weer plastic borden mee gemaakt worden, waar jij weer gemak van hebt. Goeie kringloop!

Linkruil.org

Comments are closed.