Artikel Plaatsen

Breng hier uw artikel onder de aandacht!

Het interieur van je kantoor

Een goede inrichting zorgt voor de juiste werksfeer

Het interieur van je kantoor is zeer bepalend voor de werksfeer. Een verkeerde inrichting, waarbij de werknemers zonder privacy te dicht op elkaar zitten, kan zorgen voor spanningen op de werkvloer en zelfs uitval van werknemers. Het is dus belangrijk dat goed over de inrichting wordt nagedacht. De Projectinrichtingexpert is gespecialiseerd in het creëren van de juiste inrichting in het kantoor. Sinds 1999 zijn zij onderdeel van N&N Partnersgroep en hebben samen met creatieve ontwerpers al vele kantoren en werkplekken ingericht.

Ervaren Interieurbouwers richten jouw kantoor van top tot teen in

Als je wilt overgaan tot het opnieuw inrichten van het kantoor, komt er veel op je af. Is het de bedoeling dat er alleen nieuw meubilair wordt aangeschaft? Of wil je dat de complete ruimte wordt aangepakt met opnieuw geverfde muren en een prachtige vloer? DeProjectinrichtingexpert weet dankzij hun ervaring precies wat het beste stappenplan is. Naar aanleiding van je wensen zullen de interieurbouwers een eerste ontwerp aan je tonen. Vaak werken de ontwerpers met moodboards, 3D visuals of plattegronden. Zo krijg je het beste inzicht in de uitstraling van het ontwerp. De interieurbouwers geven ook opties voor het nieuwe meubilair aan en welke wand- en vloerafwerkingen er het beste bij passen. De interieurbouwers van DeProjectinrichtingexpert maken bovendien een lichtplan en houden rekening met de akoestiek op de werkvloer. Als je instemt met het ontwerp, zullen zij het volledige project realiseren.

Eén aanspreekpunt voor het gehele inrichtingsproces

De interieurbouwers zullen het gehele inrichtingsproces van het kantoor begeleiden. Dit is zeer handig, omdat er op deze manier maar één aanspreekpunt is. Als je dus een probleem hebt, hoef je maar bij een persoon langs te gaan. DeProjectinrichtingexpert regelt inrichtingen van concept tot montage. Deze interieurbouwers werken daarnaast met diverse A-merken als Vitra, Herman Miller en Palmberg. Ze staan bekend om de goede kwaliteit en het innovatieve design. Het kantoormeubilair uit de N&N huislijn kan DeProjectinrichtingexpert binnen twee weken leveren en ter plekke monteren.

Linkruil.org

Comments are closed.