Artikel Plaatsen

Breng hier uw artikel onder de aandacht!

Het verschil tussen synthetische en natuurlijke koudemiddelen

Bij een gasspecialist zoals Westfalen vind je een enorm groot aanbod met wel honderden verschillende gassen die gebruikt kunnen worden bij verschillende toepassingen. Het is daarom ook niet voor niets zo dat Westfalen behoort tot een van de grootste gasspecialisten in Europa. Tot het assortiment behoren onder andere koudemiddelen, levensmiddelengassen, industriële gassen, gassen voor lassen, snijden en laseren en nog veel meer! Daarnaast kent het aanbod ook diverse speciale gassen die stuk voor stuk uniek zijn en voor unieke toepassingen gebruikt kunnen worden. Wil je hier graag meer over weten? Neem dan eens een kijkje tussen het online aanbod van Westfalen. Kom je er niet helemaal uit en weet je niet precies welk gas je nodig hebt? Neem dan contact op en krijg advies van onze gasspecialisten.

Koudemiddelen

Een koudemiddel is een gas dat wordt gebruikt als medium om warmte te transporteren. Je kent hierbij natuurlijke koudemiddelen en synthetische. Een alledaags voorbeeld van een toepassing dat gebruik maakt van koudemiddelen is een koelkast. Voorheen werd hier altijd freon voor gebruikt maar tegenwoordig is dit soort gas verboden en wordt er een ander koudemiddel voor gebruikt.

Vragen? Klop aan bij onze specialisten

Heb je nog vragen over de gassen in het algemeen, de leveringsvormen of de uitstoot van de gassen? Neem dan vrijblijvend contact op met Westfalen gasexperts en stel alle vragen die u dwars zitten. Er zijn wel honderden verschillende gassen dus het is goed voor te stellen dat je niet weet waar je het zoeken moet. Zeker omdat ieder gas zo zijn eigen unieke toepassing heeft kan het enorme aanbod zorgen voor veel zoekwerk. Vergelijk het met het zoeken van een naald in een hooiberg: een onmogelijke opgave. Zeker wanneer je zelf weinig tot geen kennis hebt over gassen en koudemiddelen.

 

Afbeeldingsresultaat voor koudemiddel

Linkruil.org

Comments are closed.