Artikel Plaatsen

Breng hier uw artikel onder de aandacht!

Hoe kun je het beste uit je carrière halen?

Gedurende je carrière wil je natuurlijk het beste uit jezelf halen. Het kan dan ook geen kwaad om wat structuur in je ontwikkeling. We geven wat tips hoe je het beste uit jezelf kan halen gedurende je loopbaan.

Bepaal duidelijke doelen

Het is belangrijk om goed te beginnen. Dit kun je doen door bepaalde doelen te stellen. Normaal gesproken is het begin van het jaar daar een goed moment voor. Hierbij kun je bijvoorbeeld een drietal doelen stellen waar je jezelf in wilt ontwikkelen. Zorg ervoor dat deze doelen bij iedereen duidelijk zijn geworden.

Doe inspiratie op in je eigen netwerk

Weet je niet precies hoe jezelf dat extra zetje kan geven om je doelen te behalen. Wellicht kun je wat inspiratie opdoen in je eigen netwerk. Denk hierbij aan je collega’s, maar ook vrienden of familie. Wellicht kun je ook online wat zoeken naar tips. Denk hierbij aan video’s op youtube of je LinkedIn netwerk.

Beloon jezelf bij een behaald doel

Heb je een van je persoonlijke doelen gehaald of misschien een target waar je enorm trots op bent? Dit moet natuurlijk gevierd worden. Op het moment dat je jezelf beloond of wordt beloond door het bedrijf bij het behalen van een doel, is het een extra motivatie om de overige doelen ook te halen. Hoe meer plezier, hoe meer je uit je carrière kan halen.

Help je netwerk ook verder

Het kan ook nooit kwaad om mensen binnen je netwerk verder te helpen. Wellicht kun je oud medestudent of je beste vriend of vriendin die vacature van Vakmasters Terneuzen laten zien. Je helpt iemand anders verder wat altijd een prettig gevoel geeft, maar ook zullen deze mensen onthouden wat je voor ze gedaan hebt. Het voordeel hiervan is dat ze in de toekomst wellicht bereid zijn om iets voor je terug te doen.

Linkruil.org

Comments are closed.