Artikel Plaatsen

Breng hier uw artikel onder de aandacht!

Hoe werkt de VVV bon?

VVV bonnen zijn een leuk idee als je iemand een unieke cadeau wilt geven. Je kunt zelf bepalen hoeveel ze gaan bedragen en de personen die de bonnen krijgen kunnen ze besteden waar ze willen. Voor mensen die niet weten hoe een VVV bon werkt, hier is hoe alles eraan toe gaat:

Als je een VVV bon krijgt moet je het gebruiken in plaats van geld. Dus je kan naar een winkel of restaurant gaan en betalen met een VVV bon. Je hoeft dus geen geld te besteden. Je kan van alles en nog wat kopen met een VVV bon. Kleding, boeken of decoratie voor je huis. Je kunt een dagje gezellig naar de dierentuin of naar een restaurant gaan. Niet alle winkels of restaurants accepteren cadeaubonnen. Bekijk de VVV bon website om een lijst te krijgen van alle plaatsen die wel bonnen accepteren.

Een cadeabon besteed je in 1 keer. Je mag meerdere bonnen tegelijk gebruiken. Als je iets koopt dat 23 Euro kost en je betaald met een bon dat een waarde heeft van 25 Euro, dan is de winkelier niet verplicht de wisselgeld terug te geven. Het is beter om iets te kopen dat meer kost dan de 25 Euro bon en dan geld bij te passen. Bonnen kun je in 8 waarden krijgen en allemaal zijn ze op de website aangegeven. Een cadeaubon is onbeperkt geldig.

Wil je meer informatie? Dan kun je de officiële website van de VVV cadeaubonnen bezoeken en te weten komen over andere bonnen die ze aanbieden.

Linkruil.org

Comments are closed.