Artikel Plaatsen

Breng hier uw artikel onder de aandacht!

Hoge verwachtingen van de nieuwe geur van Karl Lagerfeld

“Perfume is fashion for the nose.” Dit kan alleen een statement van de legendarische Karl Lagerfeld zijn. Volgens hem is een parfum net zo belangrijk als een kledingstuk. Op dinsdag 11 Maart 2014 presenteerde Karl Lagerfeld zijn nieuw geuren. Het werd groot gevierd met een presentatie voor de pers en een cocktailparty waar veel bekende mensen aanwezig waren.

De nieuwe Karl Lagerfeld eau de Toilette for Men is een heerlijk frisse fougère geur en is geïnspireerd op het blad van een varen. De geur is niet te zwaar maar ook zeker niet te fris, hierdoor is Karl Lagerfeld eau de Toilette voor iedere gelegenheid geschikt. Een perfecte middenweg tussen zwaar en licht welke met basisnoten van sandelhout en amber zeer mannelijk en stoer is. Appel, viool en mandarijn zorgen voor het heerlijke frisse element in de geur. Er wordt nu al veel verwacht van dit parfum, gecreëerd door Jean-Christophe Herault.

Aan de flacon is duidelijk te zien dat het een geur van Karl Lagerfeld is. Het flesje is zeer stijlvol in de kleuren zwart met wit, welke inmiddels kenmerkend zijn voor Karl Lagerfeld. Met een metalen rand om de hals van het flesje en het bekende silhouet van Karl Lagerfeld is het een zeer chique flacon. Elegant, klassiek, toegankelijk en stoer. Met deze vier woorden is het parfum Karl Lagerfeld for Men perfect omschreven.

Linkruil.org

Comments are closed.