Artikel Plaatsen

Breng hier uw artikel onder de aandacht!

Ijsboxen, ideaal voor het warme weer!

Ijsbox kopen? Bent u op zoek naar een ijsbox voor uw ijs of andere koude etenswaren?
De ijsbox thermoboxen zijn ontworpen om eten en drinken voor de voedingsprofessionals en diverse gezondheids- en logistieke sectoren heerlijk koel te houden. IJsbox EPP is een kunststof schuimmateriaal met uitzonderlijke thermische isolatie. Deze thermoboxen zijn zeer milieuvriendelijk en maken iedere vorm van transport & opslag in de koude voedselketen mogelijk!

Ijsthermobox EPP

De expended polypropyleen (EPP) ijsthermoboxen zijn ontworpen voor de ijsbereiders, ijswinkels en ijscateraars. EPP is een kunststof schuimmateriaal met uitzonderlijke  isolatie en licht in gewicht. De thermoboxen zijn zeer milieuvriendelijk en maken iedere vorm van transport & opslag van ijs mogelijk!

Accessoires

Ijsbakken en deksels, super handig om voor uw ijsbox te gebruiken, zo blijven de etenswaren goed gesorteerd opgeslagen in uw koelbox. Tevens is er van alles te verkrijgen van een ijsdipper tot aan een ijshoorn standaard.

Ijsboxen zijn ideaal, wanneer het buiten mooier weer wordt, wilt u natuurlijk uw ijs koud houden. In een ijs thermobox is dat geen enkel probleem. Als u een feest of evenement in de buitenlucht plant of op locatie waar geen elektriciteit is, kan het lastig zijn om uw voedingsmiddelen goed gekoeld te houden. Een ijsbox bestellen via Thermocateringbox biedt uitkomst. De goed gesisoleerde containers houden uw ijs, fruit en andere voedingsmiddelen voor langere tijd op de juiste temperatuur. Zo blijft de kwaliteit van uw gerechten in stand en waarborgt u de voedselveiligheid.

 

Kijkt u voor meer ijsboxen en producten op Thermocateringbox.nl. Al meer dan 30 jaar specialist in maaltijdtransporten!

Linkruil.org

Comments are closed.