Artikel Plaatsen

Breng hier uw artikel onder de aandacht!

Nieuwe webshop: ImpressZo

ImpressZo Logo

ImpressZo Logo

 

Maatkleding voor man en vrouw

 

Nieuw in de wereld van online kledingwinkels is ImpressZo. Een leverancier die voor dames op maat gemaakte bruidsmode en gelegenheidsmode en voor heren bespoke maatpakken, smokings en overhemden betaalbaar aanbiedt via een eigen webshop. 

www.impresszo.nl

Waar maatkleding aanschaffen voorheen een dure aangelegenheid was, waarvoor u goed moest zoeken naar een zelfstandige kleermaker of coupeuse in uw regio, wordt dit door ImpressZo eenvoudig en bereikbaar voor man en vrouw. U kunt als vrouw in de webshop een geweldige bruidsjurk of prachtige cocktail- of avondjurk selecteren en uw maten doorgeven met behulp van een overzichtelijke meetgids. Mannen kiezen een vooraf samengesteld maatpak of in de categorie bespoke een stof voor hun maatpak of overhemd als basis voor een, tot in detail, zelf samen te stellen uitbreiding van hun garderobe.

Door het wegvallen van kosten als huisvesting, voorraad en personeel is ImpressZo vriendelijk voor uw portemonnee. Het advies is een derde uw maten te laten opnemen, buur, vriend of partner heeft vast wel 10 minuten voor u over, om een goed meetresultaat te kunnen doorgeven. Het resultaat is kleding dat als gegoten zit. Geen kant-en-klare kleding die aangepast is, maar mode die vanuit de basis helemaal voor u gemaakt is.

De Nederlandse webstore, gelanceerd in februari 2014 is een jong bedrijf, een bedrijf dat veel doet om het goed te doen. Daar maakt de gemiddelde consument graag gebruik van, ook die weet dat een nieuwe webwinkel zijn plek moet verdienen en de promotionele kortingsacties slaan dan ook goed aan onder de beperkte groep fans van ImpressZo. Men kan op de hoogte blijven van de acties middels Twitter, Facebook of het aanmaken van een account. Wie dat snel doet is er nog steeds als één van de eersten bij en kan volop profiteren van de plek die ImpressZo in webshopland probeert te veroveren.

 

Linkruil.org

Comments are closed.