Artikel Plaatsen

Breng hier uw artikel onder de aandacht!

Individuele rondreis India

Maak een individuele rondreis India

India is een prachtig land. Niet voor niets bezoeken jaarlijks zo veel toeristen het land. Wilt u een luxe individuele rondreis India maken maar weet u niet waar u moet beginnen? Renaissance Reizen is specialist in het aanbieden van een individuele rondreis India. In dit artikel worden er 2 soorten individuele rondreis India toegelicht.

The Heritage Tour

The Heritage Tour past perfect bij u wanneer u een individuele rondreis India wilt maken waarin u prachtige oude steden bezoekt. Met The Heritage Tour verblijft u in prachtige oude paleis- en kasteel hotels. U bezoekt Middeleeuwse steden als Mandawa, Bikaner en Deogarh, waarin de prachtige oude cultuur terug te zien is. Daarnaast bezoekt u onder andere Delhi, waar u in een riskja door gaat en Jaipur, op de rug van een olifant of in een jeep. De individuele rondreis India: The Heritage Tour zorgt er voor dat u het betoverende India ontdekt. Volg de link om de volledige reis te bekijken.

Nature & Wildlife

Bent u een echte liefhebber van Nature & Wildlife? Dan past deze individuele rondreis India perfect bij u. Tijdens deze luxe individuele rondreis reist u door prachtige natuur gebieden. Een voorbeeld hiervan is het Nagerhole National Park, hier kunt u onder andere Olifanten en ander wildlife spotten. Ook bezoekt u verschillende specerijen- en koffieplantages in de gebieden rond Coorg. Houdt u van Nature & Wildlife? Dan past deze individuele rondreis India perfect bij u. Lees meer over deze individuele rondreis India: Nature & Wildlife door de link te volgen.

Individuele rondreis India, Renaissance Reizen

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van Individuele rondreis India? Zoek dan niet langer verder. Al jaren is Renaissance Reizen dé specialist in het aanbieden van luxueuze individuele rondreizen. Wanneer u een rondreis boekt via Renaissance Reizen bent u er van verzekerd dat u een rondreis maakt in luxe. Bezoek de website van Renaissance Reizen en bekijk alle individuele rondreizen naar India & the far East.

Linkruil.org

Comments are closed.