Artikel Plaatsen

Breng hier uw artikel onder de aandacht!

iPhone 5 docking station, misschien iets voor u?

iPhone 5 docking station, misschien wat voor uw iPhone 5? deze dockingstation is ideaal voor op uw bureau of nachtkastje.

iPhone 5 docking station:

De iPhone 5 docking station van iPhoneladerkopen.nl is ideaal voor op uw bureau. Deze bureaulader laad uw iPhone 5 op en synchroniseert uw iPhone met de MAC/PC. met behulp van de lightning 8 pins connector.

In welke kleur is de iPhone 5 docking station te verkrijgen?

De iPhone 5 docking station is in het wit of zwart verkrijgbaar. Deze matchen ideaal bij uw iPhone 5. De docking station heeft een laklaag zodat deze extra goed beschermt blijft voor krasjes etc. De iPhone 5 docking station heeft een klein voormaat en en verzwaard dus is extra stevig.

Waar kan ik mijn docking station voor gebruiken?

De iPhone docking station is te gebruiken voor op uw bureau of op bijvoorbeeld uw nachtkastje. De docking station houd uw iPhone rechtop waardoor deze te gebruiken is terwijl het toestel aan het laden is. U hoeft geen kabel in te pluggen u klikt uw iPhone 5 gewoon in de docking station en deze zal direct laden of synchroniseren met uw MAC/PC.

Wat voor accessoire bieden wij nog meer aan voor uw iPhone 5:

De nieuwe iPhone 5 van Apple heeft een nieuwe aansluiting genaamd: Lightning. Deze aansluiten heeft een 8 pins connector in tegenstelling tot de 30 pins oude connector. De iPhone is daarom van kabel veranderd en heeft u dus eigenlijk niks meer aan al uw oude 30 pins accessoire. De nieuwe modellen van de kabels, docking stations, autoladers, screenprotectors zijn al te bestellen in onze webwinkel en zijn op voorraad.

iPhoneladerkopen.nl heeft diverse producten voor de iPhone 5:

  • iPhone 5 docking station (wit of zwart)
  • iPhone 5 adapter (30 pins connector naar 8 pins connector)
  • iPhone 5 screenprotector
  • iPhone 5 usb kabel (wit of zwart verkrijgbaar)
  • iPhone 5 usb kabel 2 meter (2x zolang al de normale kabel)
  • iPhone 5 autolader
  • iPhone 5 cover (hoesjes in diverse kleuren en modellen)
  • Lightning micro usb adapter (micro usb verloop naar lightning)

De bovenstaande iPhone 5 accessoire zijn te bestellen in onze webwinkel, dus voor alle iPhone 5/4(S)/iPad (mini) gebruikers. Neem eens een kijkje in onze webwinkel.

Webwinkel informatie:
http://iphoneladerkopen.nl/dockingstation
info@iPhoneladerkopen.nl

 

Linkruil.org

Comments are closed.